Αλήθεια… δεν έχετε ίχνος ΝΤΡΟΠΗΣ κ.ΛΟΥΠΗ ΝΙΚΟ;

0
956

Με μια εξευτελιστική ανακοίνωση, για τον ίδιο αλλά και την Νέα Δημοτική Αρχή που εκπροσωπεί, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, προσπάθησε να απαντήσει στα όσα απίστευτα έπραξε για τις ανασφάλιστες καθαρίστριες, κατά την σχολική χρονιά που τελείωσε.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μεταθέτει τις αποκλειστικά  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ του ΕΥΘΥΝΕΣ, σε μια λογιστική εταιρεία υποστήριξης , που παράλειψε να ασφαλίσει τις εργαζόμενες στις σχολικές μονάδες…Λες και η επιλογή των εν λόγο «συνεργατών του», έγιναν από τους Δημότες ή από άλλα πρόσωπα και διαφόρους παρατρεχάμενους!

Οι Δημότες όμως αυτού του τόπου θα κληθούν να πληρώσουν τις οικονομικές ζημίες που πιθανόν να προκύψουν από το ανεπανάληπτο λάθος που έχει ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ!

Ειλικρινά δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την τεράστια οικονομική απώλεια στα οικονομικά του Δήμου Ωρωπού, για ένα ζήτημα που σίγουρα δεν θα λυθεί με «πραγματοποίηση απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών (τροποποιήσεις) ώστε το συντομότερο δυνατό να γίνουν όλες οι διορθώσεις ώστε άμεσα να αποκατασταθεί το παραπάνω πρόβλημα…» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην απολογητική επιστολή κόλαφο που τόλμησε να διατυπώσει.

Συμφώνα με τον νέο εργασιακό νόμο(από τα ελάχιστα που γνωρίζουμε όπως όλοι σας), η ανασφάλιστη-αδήλωτη εργασία τιμωρείται με 10.500ε πρόστιμο ανά εργαζόμενο. Υπολογίστε πως σε αυτές τις περιπτώσεις ελάχιστος χρόνος ασφάλισης ορίζονται οι 12 μήνες, πολλαπλασιάστε τον με τον αριθμό των εργαζομένων και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

Στην Πρωτοβάθμια Σχολική επιτροπή των 30 σχολικών μονάδων, εργάζονται τουλάχιστον 25 καθαρίστριες…

Υπολογίζουμε ένα ποσό που θα κυμανθεί σε πάνω από 300.000ε!..

Όσων αφορά εμάς τα «παπαγαλάκια και φαντάσματα του παρελθόντος», δυστυχώς για εσάς θα είμαστε εδώ, όσο και αν προσπαθείτε να μας εξοντώσετε. Όπως έχετε διαπιστώσει, ούτε οι απειλές, ούτε οι δικαστικοί σας αγώνες και η καταγγελτική σας μανία μας αγγίζουν. Θα είμαστε εδώ να αναδεικνύουμε την ανικανότητα, το θράσος και τις κατευθυνόμενες επιλογές σας, που μοναδικό σκοπό έχουν την βολή προσωπικών σας συμφερόντων.

Επίσης τα γελοία που αναφέρεις περί «θάρρους και φιλότιμου να αναγνωρίσετε το όποιο λάθος και να το διορθώσετε…», θα το κρίνουμε όταν αποκαλύψετε την πραγματική οικονομική ζημία που θα χρεωθεί ο Δήμος Ωρωπού (με αποδείξεις), απόρροια των ελλιπών πράξεων και ενεργειών σας.

Για την  παροιμιώδη ανικανότητά σου, αν υπήρχε «τσίπα» στην ομάδα διοίκησης, θα έπρεπε ήδη να έχει ζητηθεί η παραίτησή σου. Ποιος όμως θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο;

Ο φόβος και η καχυποψία σας κυβερνά, από την πρώτη στιγμή που βρεθήκατε όλοι μαζί και αποτελέσατε αυτό τον ορυμαγδό…

Σε περιμένουμε…

Όπως διαπίστωσες, τα γνωρίζουμε και τα μαθαίνουμε όλα…

Τολμηρέ ΠΡΟΕΔΡΕ, στην διάθεση σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here