ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ (ανοικτή επιστολή)

0
923

Μετά από ένα χρόνο διοίκησης της Νέας Δημοτικής Αρχής, η οργή των πολιτών ξεχειλίζει σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Η απραξία που απορρέει από την ανικανότητα των στελεχών της νέας διοίκησης του Δήμου μας είναι ολοφάνερη, όπου και να κοιτάξεις γύρω σου. Ειδικά στην Ενότητα του Αυλώνα, όπου η «πρόσβαση» έχει απαγορευτεί από τον Αντιδήμαρχο Αυλώνα κ.Δημητρίου Νώντα προς όλους και σε όλους,  εφαρμόζοντας ένα ιδιότυπο απολυταρχικό καθεστώς, οι φωνές αγανάκτησης των κάτοικων πληθαίνουν καθημερινά.

Ο κ.Αθανάσιος Λέκκας, είναι ένας δημότης του Αυλώνα, που τίμησε και κόσμησε με την παρουσία και την προσφορά του τον Δήμο μας κατά την προηγούμενη πενταετία. Λόγο της εμπειρίας και των γνώσεων που απέκτησε σαν στρατηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, κλήθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του από την Προηγούμενη Δημοτική Αρχή, καθώς υπήρξε ο άνθρωπος που επανασύστησε την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού, πιστοποίησε όλες τις εθελοντικές ομάδες των πυροσβεστών του Δήμου και ενέπνευσε δεκάδες ανθρώπους να προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες στους συνδημότες τους με ασφάλεια, γνώση, αποτελεσματικότητα, προγραμματισμό.

Σήμερα αυτή η οργανωμένη προσπάθεια έχει δώσει την θέση της στις επιλογές κάποιων ανθρώπων που βάζοντας πάνω από όλα τα προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντά τους, κατάφεραν να διαλύσουν την οργανωτική δομή της Πολιτικής Προστασίας και οι πολίτες να αντιμετωπίζουν με φόβο πιθανές επικίνδυνες καταστάσεις, που μπορούν να πλήξουν τον τόπο μας.   

Ειδικά στον Αυλώνα, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα…

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ (ανοικτή επιστολή)

Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή για τον Αυλώνα μέχρι και σήμερα δεν έχει τίποτα να επιδείξει και το μόνο που κάνει είναι να οικειοποιείται τα έργα και την δουλειά της Περιφέρειας Αττικής από τον Αντιδήμαρχο της στον Αυλώνα.

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε , ακούμε από τον Αντιδήμαρχο Αυλώνα να παρουσιάζει και να οικειοποιείται προγραμματισμένα έργα της Περιφέρειας Αττικής τα οποία χρηματοδοτούνται από το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής, και αφορούν τον Αυλώνα !!!

Δύο ερωτήσεις κύριε Αντιδήμαρχε Αυλώνα.

1) Έχετε την συγκατάθεση από την Περιφέρεια Αττικής να παρουσιάζεται εσείς τις συγκεκριμένες δράσεις ως λάφυρο;

2) Έχετε την συγκατάθεση της Περιφέρειας Αττικής που προγραμμάτισε και ενέταξε τα έργα να οικειοποιήσετε ως δική σας πρωτοβουλία αυτά τα έργα;

3) Είναι εις γνώση του Δημάρχου Ωρωπού οι συγκεκριμένες ενέργειες του Αντιδημάρχου του; Τις εγκρίνει τις συγκεκριμένες πρακτικές; Ο Πολίτης , ο Δημότης δεν πρέπει να ξέρει την πλήρη αλήθεια;

Αυτά πρεσβεύατε Κύριε Δήμαρχε Ωρωπού κατά την προεκλογική σας εκστρατεία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here