ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΠΗΣ: Ακόμα κρύβεται και απολαμβάνει την ασυλία του Δημάρχου!

0
792

Η αλήθεια είναι πως ΔΕΝ περιμέναμε τίποτα παραπάνω από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας, κ.Λούπη Νικόλαο. Γελάσαμε πραγματικά όταν στην «απολογητική επιστολή του», έγραψε πολλά, αλλά χαρακτηριστικά ανέφερε: «… Η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν διεκδικεί το αλάθητο, αλλά έχει το θάρρος και το φιλότιμο να αναγνωρίσει το όποιο λάθος και να το διορθώσει…»

Ούτε ΘΑΡΡΟΣ αλλά ούτε και ΦΙΛΟΤΙΜΟ, αποδεικνύεται πως σας διακατέχει κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ, αφού «αφομοιώνετε ένα τέτοιου είδους κατάπτυστο κείμενο που συνέταξε η «συντακτική επιτροπή σας», αυτη του OROPOSVOICE, χωρίς να έχετε την στοιχειώδη ευθιξία, να καταδικάσετε μεθόδους απάτης και χειραγώγησης με πρωτοφανή ψεύδη και ανακρίβειες…

?????????????????????????????????????????????????????????

Η εν’λόγω ΑΠΔ των καθαριστριών, που ακολουθεί το ψευδέστατο κείμενο, αφορά το έτος 2018 και την Δημοτική Αρχή που διαδεχτήκατε. Και όμως, ούτε θάρρος, αλλά ούτε και φιλότιμο βρήκατε να βγείτε και να διαψεύσετε το δημοσίευμα, αλλά και μετά  από τόσες ημέρες το κουράγιο να ανακοινώσετε την οικονομική ζημία που οδηγήθηκε ο Δήμος Ωρωπού, μετά την ανεπανάληπτη προσωπική παράληψή σας και των συνεργατών σας.

Εμείς υπολογίσαμε πως 300.000ε, επιβαρύνατε το Δήμο μας. Λίγα από αυτά που γνωρίζουμε για το εργατικό δίκαιο, μας οδηγούν σε αυτούς τους υπολογισμούς.  ΣΩΣΤΟ; ή ΛΑΘΟΣ;… μόνο εσείς γνωρίζετε, που επιφορτιστήκατε με το έργο της ορθής και συνεπούς λειτουργίας της Επιτροπής που προΐσταστε. Το ελάχιστο κόστος της μνημειώδους παράλειψής σας, είναι τα πρόστιμα που θα πληρωθούν για ετεροχρονισμένες(καθυστερημένες) καταθέσεις ΑΠΔ των εργαζομένων, που, και σε αυτή την περίπτωση τα πρόστιμα είναι μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ…Όπως και να έχει, μόνο εσείς γνωρίζετε και μόνο εσείς είσθε υποχρεωμένος να παρουσιάσετε με ανακοίνωση σας στους Δημότες της περιοχής μας.

Είναι η ελάχιστη πράξη ανδρισμού και ευτηξίας που θα πρέπει να πράξετε, πριν παραδώσετε την παραίτηση σας στον Νέο Δήμαρχο Ωρωπού!

Είναι η μοναδική πράξη εντιμότητας που μπορεί να σας σώσει από τον «συνεργατικό συμφερτό» που επιλέξατε να συνδιοικείτε, αναδεικνύοντας ελάχιστα ψήγματα ευθύνης και ευθιξίας, αν πραγματικά σας χαρακτηρίζουν.

Δεν θα σταματήσουμε στιγμή να ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα, εως ότου δημοσιοποιήσετε με προσωπική σας επιστολή, την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ των γεγονότων, απόλυτα κοστολογημένα.

Εως τότε θα σε προκαλούμε καθημερινά:

Σε περιμένουμε θαρραλέε ΠΡΟΕΔΡΕ!..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here