Απίστευτος εκνευρισμός! Ευδιάκριτη απολογητική διάθεση…

0
683

Είμαστε σε καλό δρόμο. Καταφέραμε να ταρακουνήσουμε για τα καλά την «συντακτική επιτροπή» της ομάδας των διοικούντων που χθες, με ένα εξαιρετικά οργισμένο κείμενο, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την αδράνεια και την ανεπάρκεια της ομάδας τους, ξεπερνώντας κάθε όριο ευπρέπειας και πολιτισμένου διαλόγου.

Με εκφράσεις όπως: «γραφικοί, γελοίοι, κακοήθεις, άσχετοι, αποτυχημένοι, καταστροφείς, ανενημέρωτοι (όλα αυτά για εμάς) και αποκαλώντας τον προηγούμενο Δήμαρχο «ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ», θέλοντας να μειώσουν την διαδρομή του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και αποκάλυψαν  το μέγεθος του λάθους που έχει υποπέσει ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ.Λούπης Νίκος και οι συνεργάτες του.Ξεχνούν βέβαια πως μετά το αποκαλυπτικό μας άρθρο για τις αστοχίες στην ασφάλιση των καθαριστριών, ο ίδιος ο Πρόεδρος ανάρτησε απολογητική επιστολή που έγραφε: «… θα κάνουμε οτιδήποτε απαιτείται προκειμένου να διορθωθεί οποιοδήποτε λάθος έχει δημιουργήσει αυτήν την κατάσταση προκειμένου να λάβουν οι εργαζόμενες μας ότι τους αναλογεί όπως ο νόμος ορίζει…»

Επίσης: «… Θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινώς συγγνώμη από τις σχολικές μας καθαρίστριες για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που υπέστησαν αλλά και να τις καθησυχάσω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχει λυθεί το θέμα που έχει δημιουργηθεί…»

«… Η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν διεκδικεί το αλάθητο, αλλά έχει το θάρρος και το φιλότιμο να αναγνωρίσει το όποιο λάθος και να το διορθώσει.

Νίκος Λούπης Πρόεδρος σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης…»

Επειδή, πραγματικά σας θεωρούμε αναξιόπιστους, να μεταδίδεται «αμάσητο» ότι σας τροφοδοτεί η δημοτική ομάδα που στηρίζετε, θα επιμείνουμε για την δημόσια δήλωση που είναι υποχρεωμένος να καταθέσει ο κ.Λουπης Νίκος και να ενημερώσει σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης.

 Έως τότε θα τον προκαλούμε καθημερινά:

Σε περιμένουμε θαρραλέε ΠΡΟΕΔΡΕ!..Υ.Γ.1: Κάντε σήμερα την γιορτούλα σας, με τιμή και δόξα όπως ορίζουν οι στιγμές και η μεγάλη επιτυχία της παραχώρησης των Φυλάκων του Ωρωπού για τον τόπο μας. Επιτέλους για μετά από πολλά χρόνια, γινόμαστε δέκτες μιας θετικής κυβερνητικής απόφασης, που αν αξιοποιηθεί με σωστό αναπτυξιακό τρόπο, θα προσδώσει στην τοπική κοινωνία. Προλάβετε όμως τους υψηλότιμους επισκέπτες μας, να προτιμήσουν την διαδρομή μέσω Μαρκοπούλου και όχι από την Μαλακάσα, διότι μπορεί να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Υ.Γ.2: Όταν τα φώτα σβήσουν, ετοιμαστείτε να πληροφορηθείτε για τα απίστευτα καμώματα των ανθρώπων της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, που με ανορθόδοξους τρόπους και χωρίς κανένα σεβασμό, επιβάλλουν την «βούληση» της Νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here