Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής στον Δήμο Ωρωπού

0
851

Η Ευρώπη Κοσμίδη, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και εντεταλμένη των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων βρέθηκε στον Δήμο μας ώστε να επιβλέψει την πρόοδο των έργων που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας. Τα έργα παρά την έξαρση της πανδημίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό όλο αυτό το διάστημα και όπως μας ενημερώνει και η κ. Κοσμίδη, σύντομα θα έχουμε και την πρώτη παράδοση. 

Συγκεκριμένα, έργα γίνονται για το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης στον Δήμο μας το οποίο αναμένεται να τελειώσει στα τέλη του Αυγούστου λύνοντας πολλά προβλήματα στην περιοχή. Ακόμη, πραγματοποιήθηκε αποψίλωση οδικού δικτύου σε καίρια σημεία. Παρότι οι αρμοδιότητες αυτές νομικά ανήκουν στην περιφέρεια, δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παρελθόν παρεμβάσεις στον Δήμο μας αμελήθηκαν, με την προσοχή να στρέφεται σε άλλες περιοχές.

Ωστόσο, παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο έντονη δραστηριότητα της περιφέρειας στην περιοχή μας με πολλά έργα και παρεμβάσεις να πραγματοποιούνται από την περιφερειακή αρχή του κ. Πατούλη. Η μεγάλη αυτή στροφή της προσοχής της Περιφέρειας στον Ωρωπό, αποδίδεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον ρόλο και τη δράση της Ευρώπης Κοσμίδη που γνωρίζει πολύ καλά τον δήμο. 

Τέλος, μεγάλα έργα πραγματοποιούνται από άκρη σε άκρη στην Περιφέρεια Αττικής. Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα αυτό, εκτός από τον Ωρωπό, δίνεται στο Μενίδι, στον Γέρακα, στο Ελληνικό και σε άλλες περιοχές, σε άριστη συνεργασία με τους Δημάρχους και την τοπική κοινωνία. Όπως δήλωση η ίδια η Ευρώπη Κοσμίδη: «τα μεγάλα έργα συνεχίζονται κόντρα στην γραφειοκρατία και τις παθογένειες που καθήλωναν την τοπική αυτοδιοίκηση σε στασιμότητα, συνεχίζονται με πολιτική βούληση του κ.Πατούλη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here