Οι Γάτοι και τα …γατάκια!

0
926

Τι διαβάσαμε από την 3ην  του Αυγούστου και μάταια περιμέναμε απάντηση. Αλήθεια από ποιον να περιμένεις να ψελλίσει κάτι και τι να πει;

Μας ενημέρωσε ο Πρώην Δήμαρχος Ωρωπού, κ.Θωμάς Ρούσσης πως ο Δήμος Ωρωπού κηρύχτηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

Μια απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, σε άμεση συνεργασία με τον Νέο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, με σκοπό ποιον;

Τα σχόλια που ακολούθησαν στην ανάρτηση του Πρώην Δημάρχου, είναι αποκαλυπτικά. Ο «Τσακαλος Τάκης» εκδότης της εφημερίδας «ΑΣΩΠΟΣ» έχει άμεση εξήγηση για το γεγονός αυτό, ερμηνεία που ΚΑΝΕΝΑΣ, μα ΚΑΝΕΝΑΣ!!!, δεν αντικρούει, δεν αντιπαρέρχεται και δεν αντιδρά!

<<…ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ    Έγκυρη πληροφόρηση μονάχα από τον Ασωπό!

  1. κανείς από τους Δημοτικούς συμβούλους δεν γνωρίζει τα ανωτέρω τα οποία αφορούν ντρίπλα τύπου Μέσι προκειμένου να δοθούν οι επισκευές στις κατολισθήσεις του δρόμου στον Κάλαμο , στο Μαγκλάρα και στα Πηγαδάκια στο Χαλκούτσι με απ’ ευθείας αναθέσεις όπου γουστάρουμε. Τιμή έργου ; 3.500.000 ευρώ!!! Χριστουλάκι μου!!! Κε Ρούσση συγνώμη αλλά μπροστά τους είσαι … γατάκι!!!

  2. Δεν έχει καμία σχέση με τις επτά επί 20.000 ευρώ συν ΦΠΑ απ ευθείας αναθέσεις σε κολλητό του πρώτου εκ δεξιών Δημοτικού Συμβούλου ονόματα δεν λέμε , αν και δεν υπάρχει λόγος όλα είναι νόμιμα για το ηθικά δεν παίρνουμε όρκο, τον κ. Νίκο Λούπη εννοούμε και τον (δεν είναι κακό) φίλο του κ. Διονυσόπουλο, για τα σκουπίδια!!!

Έχουμε κι άλλα, αλλά σε άλλη ανάρτηση – απάντηση!!!…>>

Έχουμε περάσει σε άλλο level, αυτή είναι η πραγματικότητα. Νέοι φωστήρες, που δεν τους το είχαμε με τίποτα, πρωταγωνιστούν στον καθημερινό Δημοτικό Βίο, με ασύλληπτες ενέργειες. Δεν ξέρουμε, εάν αυτά τα κόλπα είναι «πανεπιστημιακά», αλλά κάποιοι έχουν θέσει τον πήχη της εντιμότητας, της τάξης και κυρίως της ηθικής σε δυσθεώρητα ύψη!

Και δεν τους το είχαμε!…

Σε λίγες ημέρες θα παρουσιάσουμε βίντεο του Νέου Δημάρχου Ωρωπού, με τις αντιρρήσεις του σε ανάλογη περίπτωση, όταν βρίσκονταν στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here