Οι «χούλιγκανς»… ξαναχτυπούν!

0
816

Σε μια απαράδεκτη ενέργεια προχώρησαν σύμβουλοι του Νέου Δημάρχου Ωρωπού στο προχθεσινό συμβούλιο, κατά των Δημοτικών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και προσωπικά κατά του κ.Μιχάλη Χασιώτη.

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως «καθήκια» και «ανδρείκελα» επιτεθήκαν κατά του κ.Χασιώτη, που «τόλμησε» να καταθέσει τις απόψεις του, αλλά και να προβεί σε κάποιες αποκαλύψεις, που δεν άρεσαν στους συμβούλους της συμπολίτευσης.

Συγκεκριμένα οι κ.κ. Χ΄’Ιωάννου Άγγελος και Πέππας Παναγιώτης, προέβηκαν σε αυτούς τους άστοχους χαρακτηρισμούς, όταν ο κ.Χασιώτης προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει σε θέμα που απασχόλησε την ολομέλεια του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Χάρις στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχαμε ακόμα πιο δυσάρεστα γεγονότα, καθώς ο κ.Πέππας, κινήθηκε απειλητικά κατά του κ.Χασιώτη, όπου τον ανέκοψε ο κ.Λίτσας Κωνσταντίνος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζούμε τέτοιες συμπεριφορές στα Δημοτικά μας Συμβούλια. Οι συγκεκριμένοι κύριοι μας έχουν συνηθίσει σε ανάλογες «εκρηκτικές συμπεριφορές» κατά το παρελθόν, δυναμιτίζοντας το κλίμα των συνεδριάσεων με προπηλακισμούς, απειλές, και αγοραίες πεζοδρομιακές εκφράσεις κατά των συναδέλφων τους.

Αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν διότι με τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον covid 19, απαγορεύεται η είσοδος ανθρώπων στα Δημοτικά Συμβούλια, που καταγράφουν και βιντεοσκοπούν τις συνεδριάσεις. Έτσι χωρίς τον «φόβο» να “απαθανατίζουν” τέτοια δυσάρεστα γεγονότα, κάποιοι «εκπρόσωποί μας» εμφανίζουν αυτές τις συμπεριφορές που απορρέουν και καταδεικνύουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα.

Και θα συνεχιστούν τέτοιες ακραίες καταστάσεις όσο ο Πρόεδρος και ο Δήμαρχος θα προσπαθούν να συγκαλύπτουν τους συνεργάτες τους, όπως προσπάθησαν με την έκδοση Δελτίου Τύπου του Δήμου Ωρωπού, όπου εντελώς παραπλανητικά προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τους Δημότες του Ωρωπού και να μειώσουν τα σοβαρά αυτά γεγονότα.

Είναι απαίτηση των περισσοτέρων πολιτών του τόπου μας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι και ειδικά αυτοί της Αντιπολίτευσης, πρέπει να απαιτήσουν την ζωντανή καταγραφή και μετάδοση των συνεδριάσεων με την δυνατότητα βιντεοσκόπησής τους. Κάποιες προσπάθειες που έγιναν από τον κ.Καμπιώτη Διονύση, δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα την τελευταία φορά. Θα πρέπει οργανωμένα και μεθοδευμένα να καταγράφονται όπως στο παρελθόν, όλη η διάρκεια των συζητήσεων. Επίσης θα πρέπει να απαιτηθεί η είσοδος σε συγκεκριμένους ανθρώπους(δημοσιογράφους) που έχουν αποδείξει πως μπορούν να μεταφέρουν με ακρίβεια τα γεγονότα στους πολίτες του τόπου μας.

Όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση του άτυπου αποκλεισμού, είναι το ίδιο συνένοχοι στις βουλές του Νέου Δημάρχου και της παράταξής του, που επιδιώκει την πιθανότερη ελάχιστη ενημέρωση, ή, ακόμα χειρότερα την κατευθυνόμενη ενημέρωση από τα γνωστά κέντρα των ενημερωτικών παπαγάλων του.

Και οι «χουλιγκανικές συμπεριφορές» δεν θα σταματήσουν ποτέ, από συγκεκριμένους ανθρώπους που μόνο αυτό μπορούν να προσφέρουν, όπως έχουν αποδείξει στο παρελθόν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here