Τρικυμία εν κρανίω…

0
904

Σε μια απίστευτη περιδίνηση, έχει πέσει ο συνδυασμός του Νέου Δημάρχου με τις «αλλαγές» που έκανε καρατομώντας τον κ.Δημητρίου Νώντα και την αλλαγή χαρτοφυλακίων μεταξύ των κ.κ. Γαζβινιάν Αντρέα και Λίτσα Κωνσταντίνου(μερικώς). Είναι πασιφανές πως ο μοναδικός λόγος των αλλαγών και τελικών επιλογών του, υπήρξε ο Νώντας. Αλλαγές που φέρνουν αλυσιδωτές παραιτήσεις και κάποιες στοχευμένες και ίσως ανατρεπτικές «προωθήσεις» που θα ακολουθήσουν εντός της εβδομάδος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οποιοδήποτε μήνυμα και να θέλησε να στείλει ο Νέος Δήμαρχος, δεν επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το τεράστιο πρόβλημα του παραμένει και εντοπίζεται στους τρεις συναδέλφους  που  επίλεξε να έχει δίπλα του εξαρχής για τους οποίους με σαφείς εντολές του ιδίου, ευνοήθηκαν προεκλογικά και κατάφεραν να εκλεγούν σε υψηλή κατάταξη. Σήμερα είναι αυτοί που αποτελούν τον κλειστό κύκλο διοίκησης και χαίρονται την απόλυτη εμπιστοσύνη του Δημάρχου φυσικά με τις ευχές και ίσως τις παροτρύνσεις του.

Τα μηνύματα, τόσο του κ.Δημητρίου Νώντα, όσο και του κ.Μυλωνά Βασίλη είναι εμφανή φωτογραφίζοντάς τους και ειδικά τον εξής ένα, άσχετα εάν δεν έχουν το σθένος να τους κατονομάσουν. Και αυτές οι συμπεριφορές είναι, που για άλλη μια φορά, εξοργίζουν τους συνδημότες μας, που μουδιασμένοι παρακολουθούν τον προεκλογικό θίασο να καταρρέει, επιβεβαιώνοντας κάθε γραμμή των δεκάδων κειμένων που γράφαμε και περιγράφαμε αυτό το συμφερτό, προεκλογικά. Τουλάχιστον από τους εκπροσώπους μας των «βορείων προαστίων» περιμέναμε μεγαλύτερη ειλικρίνεια, αλλά και παρρησία βγαίνοντας και περιγράφοντας τις καταστάσεις που συντέλεσαν σε αυτό το ματωμένο διαζύγιο. Είναι υποχρεωμένοι να πουν αλήθειες και να μιλήσουν «αντρικά», περιγράφοντας τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του Νέου Δημάρχου.

Τα διάφορα σχόλια που παραθέτουμε παρακάτω, αποτυπώνουν την σαθρή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Δήμος Ωρωπού και την ανικανότητα των διαχειριστών του, που πολύς κόσμος πίστεψε και εμπιστεύτηκε, προσδοκώντας μια «αλλαγή», που ποτέ δεν είδε! Φέρουν ακέραια την ευθύνη των μελλούμενων, όσο δεν μιλούν και όσο υποκριτικά επιλέγουν να κρύβονται πίσω από ανούσια και βλακώδη σχόλια! Για ακόμα μια  φορά αποδεικνύεται πως το όλο «σύστημα» και εν προκειμένω το καινούριο με τους νέους παράγοντες, είναι τόσο ισχυρό, που κάνεις μα κανείς δεν μπορεί να διεισδύσει και να ανατρέψει, όσο δεν το επιτρέπουν οι δημιουργοί του.Αυτή είναι μια ακόμα ήττα που έχει υπαιτίους και φυσικά αποδέκτες. Και οι ευθύνες δυστυχώς βαραίνουν μόνο τους αποδέκτες, που είναι όλοι αυτοί οι συνδημότες μας που πίστεψαν ένα κούφιο αφήγημα και μια κατάσταση που στηρίχτηκε σε απίστευτα ψεύδη και φρούδες υποσχέσεις.

Και όλα αυτά, μόλις σε ένα χρόνο!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… Συνεργασία ευθύνης!

Epameinvndas Dimitriou(σχόλιο)

«…  θα μου επιτρέψεις να πώ ,ότι πέφτεις στην παγίδα αυτών που δεν με άντεχαν δίπλα τους. Όπως αγαπώ το χωριό μου ως Αυλωνίτης ,αγαπώ τπν Ωρωπό ως Ωρωπιότης και αγαπώ την Ελλάδα ως Ελληνας και τους υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις . Είχα πολλά όνειρα για τον Ωρωπό από μικρά μέχρι μεγάλα, Δυστυχώς μου απαγόρευσαν να τα πραγματοποιήσω. Το ότι δε μπόρεσα να παράγω έργο στον ευρύτερο Δήμο οφείλονταν στο ότι μου απαγορεύτηκε ρητά οποιαδήποτε δράση…»

 

Μυλωνάς Βασίλης

«… Πρώτη προτεραιότητα ήταν πάντα η δημιουργία ενός γραφείου τύπου του συνδιασμού, που θα μαζεύει όλες τις πληροφορίες της διοίκησης και θα ενημερώνει τους Δημότες. Αντί αυτού έβλεπα και βλέπω μια σελίδα που λέγεται ‘’oropos voice’’, να μιλάει εξ ονόματος του ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ μας!! Χωρίς να έχει γίνει ποτέ καμμιά ενημέρωση στον συνδιασμό, χωρίς να του έχει δώσει κανείς το δικαίωμα μιλάει εξ ονόματος του συνδιασμού!!!

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, προσωπικά δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλάει εξ ονόματός μου, εάν εσείς συμφωνείτε σας παρακαλώ πολύ και πρώτα τον Δήμαρχό μας τον Γιώργο τον Γιασημάκη να καλέσει τον συνδιασμό και να πάρει εξουσιοδότηση. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται πανικός με πληροφορίες ‘’παντός τύπου και είδους’’ και η συντακτική ομάδα του ‘’oropos voice’’ να μιλάει για μένα χωρίς εμένα, λέγοντας πως όλα βαίνουν καλώς!!!

Αγαπητοί φίλοι της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ έχετε υποχρέωση να πάρετε θέση.

Εκτός εάν συμφωνείτε, που πάλι πρέπει να πάρετε θέση…»

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 

4 Σεπτεμβρίου στις 3:12 μ.μ.  ·

«… Οι αλλαγές που έγιναν στον δήμο Ωρωπου, φαινονται επιφανειακές αλλά έχουν μεγάλη σημασία και βαθος. Περιμενετε…»

 

Χρήστος Μπουλέκος

«… ΘΕΜΑ: Παραίτηση από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής .

-Με τη παρούσα επιστολή μου σας υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του μέλους του Διοικητικού συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και την άμεση αντικατάσταση μου.

Στον ένα χρόνο συμμετοχής μου στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου ανάλωσα καθημερινά αρκετές ώρες εργασίας πολύ πέρα από τα όρια της εθελοντικής προσφοράς για τη βελτίωση της καθημερινότητας των εκπαιδευτικών αναγκών τόσο των μαθητών ,των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων.Τα προβλήματα στίς σχολικές μονάδες είναι μεγάλα και πολλά από αυτά χρονίζουν

-Ως νέος άνθρωπος δεν μπορώ να συνεχίσω να γίνομαι κυματοθραύστης καθημερινών μικρών και μεγάλων προβλημάτων.Εύχομαι η παραίτηση μου να ανοίξει νέους δρόμους στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου…»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here