Το σήριαλ της νέας χρονιάς, από την Νέα Δημοτική Αρχή…

0
846

Σε εξέλιξη το νέο μυθιστόρημα της Νέας Δημοτικής Αρχής για την νέα σεζόν. Οι τίτλοι απηχούν μεγαλεπήβολα από το στόμα του ιδίου του Νέου Δημάρχου Ωρωπού!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ…

Αφού την προηγούμενη χρονιά «κρέμασε» και «έστειλε φυλακή» τον Πρώην Δήμαρχο Ωρωπού για «οικονομικές ατασθαλίες» που τάχα είχε ανακαλύψει αλλά ποτέ δεν εμφάνισε, αφού κατάφεραν να διχοτομήσουν ολόκληρες κοινωνίες και συνδημότες μας σε κάθε χωριό του Δήμου, αφού εξορθολόγησαν τις δημοτικές πράξεις-αποφάσεις με εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς, φίλους, ημετέρους φτάνοντας και ξεπερνώντας τα 5.000.000ε, αφού κατάφεραν σε ένα χρόνο να περαιώσουν… ΕΝΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!…και αυτόν για λάμπες της τάξης των 70.000ε, αφού κατάφεραν να πατάξουν τον «κακό δαίμονα» και τους συνεργάτες του, «ασυμβίβαστο» κ.Δημητρίου Νώντα, αφού προκλητικά και χωρίς καμία αιδώ εγκατέστησαν την «συνομοταξία», ιερά παρέα που ελέγχει τα πάντα και τους πάντες, ξεκινούν το αφήγημα της νέας σεζόν…

Ακόμα ένα μυθιστόρημα λοιπόν που θα παιχτεί την προσεχή χρονιά, φυσικά στηριγμένο και αυτό σε ασύστολα ψέματα, αδιάντροπα μυθεύματα, κατασκευασμένες ειδήσεις, που θα περιγράφει τις πράξεις της ανίκανης Δημοτικής Ομάδας, που έχει χάσει κάθε ίχνος σύμπνοιας, συνεργασίας, συλλογικότητας, συναίνεσης μεταξύ των μελών της.

Συγκεκριμένα. Πριν από λίγες ημέρες με μεγάλη χαρά ο Νέος Δήμαρχος Ωρωπού ανακοινώνει πως: «Πληρώθηκαν σήμερα ακόμη 5.340.000 ευρώ…μετά τα 2.340.000 ευρώ που είχαν πληρωθεί τον περασμένο Μάρτιο… σύνολο 7.680.000 ευρώ από τα χρέη που παραλάβαμε…» χωρίς να γνωρίζει κανένας Δημότης του Ωρωπού το ακριβές ύψος των οφειλών που ανέλαβαν!  Χρήματα που ακολουθούνται από αποφάσεις κάθε κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια οι οποίες δίνουν λύσεις στα προβλήματα των ληξιπρόθεσμων χρεών, όλων των Δήμων της χώρας κάθε χρονιά κάτι που συνέβη σε όλες τις προηγούμενες Δημοτικές θητείες.

Σε αυτά όμως τα χρήματα, δεν αναφέρει ο Νέος Δήμαρχος Ωρωπού για δαπάνες 1.000.000ε που δημιούργησε η δική του διοίκηση, εντός του προηγούμενου έτους! Με απίστευτους συμψηφισμούς και αριθμητική καπηλεία, εντάσσει δικές τους οφειλές που δημιουργήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος και εντάχτηκαν στα ληξιπρόθεσμα άλλων διοικήσεων του παρελθόντος.

Φωνάζει ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού, κ.Θωμάς Ρούσσης εδώ και καιρό να λάβει την λίστα ληξιπροθέσμων χρεών, όπου αναγράφονται τα εκδοθέντα τιμολόγια με τις ημερομηνίες παράδοσης και κατάθεσής τους, οπου αποδεικνύουν την περίοδο χρήσης. Μάταια όμως!

ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: «… Σας καλούμε, για μια ακόμη φορά, έστω και τώρα, να δώσετε τα επίσημα στοιχεία στη δημοσιότητα και να μας διαψεύσετε. Δεν θα το κάνετε όμως διότι θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, επιμελώς, κρύβεστε και αρνείστε τη διαφάνεια που εσείς κάνατε προεκλογικά σημαία.

Εμείς σας προκαλούμε.

Όλα στο φως για να σταματήσουν οι έωλες κατηγορίες, οι ανακρίβειες και τα ψέματα κατά της δικής μας δημαρχιακής διαχείρισης…»

Και όχι μόνο, αυτά!

Ανατρέξαμε και βρήκαμε τιμολόγιο ακόμα και από την δημοτική περίοδο του κ.Οικονομάκου, όπου για συγκεκριμένους λόγους δεν ενέκρινε ο Επίτροπος, κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο. Και όμως αυτοί τους πλήρωσαν, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις του ελεγκτικού μηχανισμού τότε που έκρινε ανεπάρκεια και έλλειψη των δικαιολογητικών-παραστατικών…

Αν αυτό δεν είναι παρατυπία (δίχως να είναι η μοναδική περίπτωση), τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Οι «καθάρσιοι» ελέγχονται. Καθημερινά, με στοιχεία, με αποδείξεις, με έγγραφα. Όταν θα καταφέρουμε να λάβουμε στα χέρια μας των πινάκα των ληξιπροθέσμων, θα δείτε περιπτώσεις που θα τρίβετε τα μάτια σας!

Ένας χρόνος ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και… προχωράμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here