Το δυνατό… χαρτί!

0
729

Και από αυτά που μαθαίνουμε και ακούμε,  καταλαβαίνουμε πως η αλαζονεία της εξουσίας έχει κυριεύσει τον Νέο Δήμαρχο και τους συν αυτώ (τη γνωστή κλειστή ομάδα των τεσσάρων). Το σύστημα Γιασημάκη λοιπόν, θεωρεί ότι μετά την καρατόμηση Δημητρίου και την αντικατάστασή του από τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Παπαγιάννη Γιώργο, θα εξομαλύνουν επακριβώς τις αντιδράσεις στον Αυλώνα καθώς ο Νέος Δήμαρχος κέρδισε ακόμα ένα στοίχημα, το οποίο όπως λένε ενισχύει την δημοτικότητά του με «δυναμικές αποφάσεις» αποδεικνύοντας πως είναι το «ισχυρό χαρτί» της διοίκησης.

Ακόμα πιστεύουν οι αθεόφοβοι προπαγανδιστές τους με τους διαφόρους παπαγάλους επωνύμους ή μη, ότι «παίζουν» χωρίς αντίπαλο καθώς ο πρώην Δήμαρχος Ρούσσης και κύριος αντίπαλός τους, έχει συνεχείς απώλειες και προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, ενώ ο Νέος Δήμαρχος επιδίδεται σε ένα ακατάσχετο επικοινωνιακό προμοτάρισμα, ανάμεσα σε φωτιές, κλείσιμο λακκούβας, κρατικό υγειονομικό υλικό για τα σχολεία και εθελοντικές δράσεις.

Είμαστε βέβαιοι πως πίσω από τον ανελέητο πόλεμο που έχει εξαπολύσει, ο πάλε ποτέ «κολλητός» και γνωστός σε όλους μας «Ξύλινος παπαγάλος», κατά του πρώτου σε τάξη πλέον Αντιδημάρχου, έχει υποκινητή τον ίδιο τον Δήμαρχο! Για όσους γνωρίζουν και παρατηρούν τις αναρτήσεις χρονικά, θα συμφωνήσουν απόλυτα! Και είναι επίσης βέβαιο πως τα συμπεράσματα και τα μηνύματα έχουν φτάσει στα αυτιά του, κάνοντας τους υπολογισμούς της επομένης ημέρας. Άλλωστε από την αρχή υπήρξε «το ξένο σώμα» στην παράταξη των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ξεκαθαρίζοντας πως απλά θα χρησιμοποιήσει τον συνδυασμό των «συνεταίρων» αποκλειστικά για αποκατάσταση της χαμένης αίγλης και δημοτικότητας που απωλέσθη από τις λανθασμένες επιλογές των τελευταίων ετών. Είναι έτοιμος, ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, να βγει μπροστά και να  να διεκδικήσει εκ νέου. Κάτι που δεν κρύβει στις απλές καθημερινές συζητήσεις του, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ειδικά στα καθημερινά  στέκια επιλογής του, στην παράλια. 

Επί της ουσίας ο Γιασημάκης για τους δικούς του λόγους για μια ακόμη φορά  έταξε στους πάντες τα πάντα, δυστυχώς έγινε πιστευτός και σήμερα καλείται να πληρώσει τον λογαριασμό.

Θα επαναλάβουμε πάλι αυτό που έχουμε ξαναγράψει. Αν πραγματικά τον ενδιαφέρει ο απλός δημότης Ωρωπού, τι ακριβώς κάνει γι’ αυτόν προκειμένου να τον απαλλάξει από τα «κακώς κείμενα» του παρελθόντος;

Προχώρησε μήπως στην κατάργηση του σκιώδους μηχανισμού των απευθείας αναθέσεων που αποτέλεσε προεκλογική του σημαία;

Προχώρησε μήπως στον εξορθολογισμό της Δομής προσφύγων στην Μαλακάσα και την σωστή λειτουργία της, όπως υπόσχονταν από τα προεκλογικά μπαλκόνια; Αντιθέτως εγκαθίδρυσε ακόμα μια που φέρει αυτούσια το όνομά του.

Προχώρησε μήπως σε μείωση των Δημοτικών τελών όπως υπόσχονταν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της περιφέρειάς μας;.. τουναντίον επέβαλε υπέρογκες χρεώσεις σε Αυλώνα και διπλασιασμό των τελών σε όλες τις επιχειρηματικές δράσεις στον Δήμο μας.

Προχώρησε έστω σε έναν ανοικτό διαγωνισμό προωθώντας μια μελέτη αναπτυξιακή και χρήσιμη για τους συνδημότες μας μετά από ένα χρόνο διοίκησης;..  ΟΥΤΕ ΜΙΑ!

Απλά υπακούει πιστά τις εντολές της γνωστής ομάδας καθώς και των κολλητών φίλων εργολάβων και υμετέρων πάσης φύσης οι οποίοι τον έχουν δέσει πισθάγκωνα.

Έλεος!!!

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για την Διοίκηση και τον Νέο Δήμαρχο. Θα τον συμπαρασύρουν οι εξελίξεις και οι μαθητευόμενοι μάγοι που τον περιτριγυρίζουν και τον οδηγούν από το ένα λάθος στο άλλο λειτουργώντας με το θυμικό τους και τις εμμονές τους, καρατομώντας κάθε ορθή-λογική φωνή που μπορεί να υπάρχει και να επισημαίνει τα συνεχή λάθη. Ακόμα μια αποχώρηση ΒΟΜΒΑ θα αποτελέσει το επόμενο επεισόδιο της ελεύθερης πτώσης των διοικούντων.

Να θυμίζουμε απλά στον Νέο Δήμαρχο πως «ισχυρά χαρτιά» όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του, αποκαθηλώθηκαν μέσα σε μια νύχτα από τον ίδιο τον μηχανισμό τους, για τις τραγικές επιλογές του.

Η διαφορά όμως με τον Γιασημάκη είναι ότι η πτώση του θα κάνει κρότο και πολύ γρήγορα θα περάσει στα αζήτητα της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Κανένας μας και για τίποτα δεν θα έχουμε να θυμόμαστε από μια αλλοπρόσαλλη ομάδα που πηρέ την λαϊκή εντολή λόγο ενός τραγικού νόμου και κατάφερε να παραπλανήσει χιλιάδες πολιτών μας και όχι μόνο…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here