Απερίγραπτα χάλια..!

0
826

Ένα ολόκληρο χρόνο μετά, η Δημοτική Αρχή Γιασημάκη, ένοιωσε την ανάγκη να ικανοποιήσει την αυτονόητη ανάγκη που αποτελεί και υποχρέωση τους ταυτόχρονα και να παραδώσει ένα χώρο στην Πρόεδρο της Κοινότητας Καπανδριτίου κ.Ντάση Μαρίας για να μπορεί να εκτελεί και να ασκεί τα καθήκοντά της.

Αυτό όμως που ενόχλησε πραγματικά, δεν ήταν ο χρόνος των 14 μηνών που παρήλθε. Είναι το θράσος τους, που τολμούν να παραδώσουν την συγκεκριμένη αποθήκη, αχούρι, στάβλο, για να μπορέσει η Πρόεδρος να ασκήσει το δικαίωμα της, να εξυπηρετεί δηλαδή τους συμπολίτες της. Μέσα λοιπόν στον εικονιζόμενο χώρο, θα πρέπει να υποδέχεται τους πολίτες για να ακούει τα παράπονα τους και να προσπαθεί να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματά τους!

Η εμπάθειά τους, είναι πλέον γνωστή σε όλους τους συνδημότες μας. Το μίσος και η απέχθεια που νοιώθουν στα πρόσωπα των εκλεγμένων στελεχών που προέρχονται από την παράταξη του κ.Θωμά Ρούσση, το έχουν αντιληφτεί όλοι οι πολίτες του Δήμου μας. Αυτές όμως οι εικόνες, αποδεικνύουν την αντίληψή τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους πραγματικούς λόγους που εξελέγχτηκαν. Και δεν είναι άλλοι από την επιβολή του μοναδικού τους στόχου να διχάζουν τις τοπικές κοινωνίες και να δημιουργούν στρατούς ημετέρων και κολλητών σε κάθε χωριό, με στόχο την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.

Κανένας σεβασμός στην δημοκρατική επιλογή των συμπολιτών μας, που επέλεξαν συγκεκριμένους ανθρώπους να τους εκπροσωπούν μετά τις πρόσφατες εκλογές. Με κάθε δυνατή προσπάθεια επιχειρούν να απομονώσουν και να αποκλείσουν στελέχη που επιλεγήκαν από τους συνδημότες μας στις τοπικές κοινωνίες, φτάνοντας στο σήμερα όπου αντικρίζουμε αυτές τις εξευτελιστικές εικόνες, που δεν τιμούν κανένα και ιδιαίτερα τους ίδιους.

 

 

Τι άλλο να πούμε εμείς; Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Αντίστοιχες καταστάσεις διαδραματίζονται στις περισσότερες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ωρωπού. Όλοι μας πλέον αντιλαμβανόμαστε την θαυμαστή ανικανότητα τους σε καθημερινό επίπεδο. Μια ανάλογη καθημερινή ιστορία συμβαίνει σε όλες τις δημοτικές ενότητες του τόπου μας από τους καταπληκτικούς εκπροσώπους της δημοτικής αρχής με το προσωνύμιο «εντεταλμένοι τοπικοί σύμβουλοι», διοικητικό εφεύρημα του Νέου Δημάρχου. Και το απίστευτο μπάχαλο, συνεχίζεται, καθημερινά…

Ο χρήστης Μαρία Ντάση

8 Οκτωβρίου στις 2:14 μ.μ.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ-ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Μετά την πάροδο 13 μηνών συνεχόμενων οχλήσεων και αιτημάτων μας ( γραπτών και προφορικών)προς τη Δημοτική Αρχή ,καθώς και Κοινοποίηση προς το Υπουργείο Εσωτερικών και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τελικά στις 30/9/2020 μας παραδόθηκαν εκ νέου ,από τον Αντιδήμαρχο Καπανδριτίου τα κλειδιά του γραφείου ,όπου θα στεγάζεται το Συμβούλιο της Κοινότητας.

Σαν ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,θα περιμέναμε 13 μήνες τώρα ,να έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για την αποκατάσταση του χώρου, αφού έως και σήμερα χρησιμοποιείται ως αποθήκη υλικών της Κοινότητας .

Η κατάσταση που βρίσκεται ο συγκεκριμένος χώρος (υγρασίες ,σπασμένα τζάμια ,ελλιπής φωτισμός , μούχλα, ανύπαρκτος εξοπλισμός κλπ )τον καθιστά μη λειτουργικό .

Παρόλα ,τα τόσα δυσάρεστα και παράλογα που βιώνουμε κατά τη θητεία μας ,θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε εκείνα που από το Νόμο προβλέπονται με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό και στους Δημότες.

Στις παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνεται η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το γραφείο που μας παραδόθηκε από τη Δημοτική Αρχή.

Ευχαριστούμε πολύ!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here