Καλό είναι να… θυμόμαστε!

0
701

Γράψαμε χθες για την εξευτελιστική συμπεριφορά των συμβούλων της διοίκησης της Δημοτικής Αρχής Γιασημάκη στην Ενότητα Καπανδριτίου και τους τρόπους συμπεριφοράς τους απέναντι στην νόμιμα εκλεγμένη Πρόεδρο της Κοινότητας κ.Μαρίας Ντάση: «Η εμπάθειά τους, είναι πλέον γνωστή σε όλους τους συνδημότες μας. Το μίσος και η απέχθεια που νοιώθουν στα πρόσωπα των εκλεγμένων στελεχών που προέρχονται από την παράταξη του κ.Θωμά Ρούσση, το έχουν αντιληφτεί όλοι οι πολίτες του Δήμου μας. Αυτές όμως οι εικόνες, αποδεικνύουν την αντίληψή τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους πραγματικούς λόγους που εξελέγχτηκαν.

 Και δεν είναι άλλοι από την επιβολή του μοναδικού τους στόχου να διχάζουν τις τοπικές κοινωνίες και να δημιουργούν στρατούς ημετέρων και κολλητών σε κάθε χωριό, με στόχο την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων»…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μέγεθος της υποκρισίας τους φαίνεται ξεκάθαρα από ανάρτηση που βρήκαμε πριν από αρκετό καιρό(18 Ιαν 2017), όταν σε κάποια αντίστοιχη περίπτωση ο σημερινός Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού κ.Μιχάλης Ντάσης, παραπονιόνταν για το γραφείο που του είχε παραχωρηθεί, για να εκτελεί να καθήκοντά του.

Μιλώντας για ανεντιμότητα και προσβολή της Δημοκρατίας και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρουσίαζε μια μεθόδευση προς εξώθηση σε παραίτηση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όταν με τις πράξεις του είχε υπάρξει ξένο σώμα από τον τότε διοικητικό μηχανισμό.

Και συνεχίζοντας «με επιμονή, υπομονή, την προσπάθεια να τιμήσει και να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των κατοίκων του Καπανδριτίου», όπως τότε έγραφε, συνέχισε την πορεία του κάτω από τις “φτερούγες” των σημερινών συναδέλφων του προσαράζοντας σε νέα λιμάνια… Σήμερα έχει ξεχάσει αυτές τις «δύσκολες στιγμές» που αντιμετώπισε, πράττοντας ακριβώς τις ίδιες μεθοδεύσεις με τους συναδέλφους του που ανέλαβαν να υπηρετούν τους κατοίκους του Καπανδριτίου, επιβάλλοντας ένα απίστευτο αποκλεισμό στην νόμιμα εκλεγμένη Πρόεδρο του χωριού τους, κ.Ντάση Μαρία.

Χωρίς καμία ντροπή και με περισσή αναίδεια, παρέδωσαν τον συγκεκριμένο χώρο που παρουσιάσαμε χθες, προκειμένω να ασκήσει τα καθήκοντα της, η Πρόεδρος. Εάν αυτές οι ακραίες πράξεις δεν είναι ο ορισμός της εκδικητικότητας και της εμπάθειας με μοναδικό στόχο τον διχασμό και την διχοτόμηση της τοπικής κοινωνίας, τότε πείτε μας τι πραγματικά είναι;…

 

Για να θυμόμαστε

Μιχάλης Ντάσης

30 Μάιος 2019  · 

Ευχαριστώ απο καρδιάς,όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας! Αποτελεί ηθική δέσμευση για εμένα και θα καταβάλω τα μέγιστα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας! Η ώρα για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ στον Δήμο μας πλησιάζει! Αυτή την ώρα, μια ανάσα πριν απο μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι υποψήφιοι, Ενωμένοι συνεχίζουμε με χαρά και ενθουσιασμό τον δίκαιο αγώνα μας για έναν Δήμο Ανθρώπινο, Σύγχρονο, με έργα Ουσίας, όχι βιτρίνας. Αυτή την ώρα, απευθύνομαι σε όλους εσάς και σας ζητώ για μια ακόμη φορά, με πνεύμα ομοψυχίας και αποφασιστικότητας να ενωθείτε μαζί μας, δίνοντας δυναμικό ΠΑΡΟΝ στην κάλπη. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ εναν ΔΗΜΟ με Ανάπτυξη, Σύγχρονο και Δυνατό,ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ την Δημοκρατική Παράταξη “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ”, ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here