Η απαράδεκτη εικόνα με τα αδέσποτα στον Δήμο Ωρωπού

0
867

Μορφή μάστιγας τείνει να πάρει η κατάσταση με τα αδέσποτα στον Δήμο Ωρωπού. Δεν υπάρχει γωνιά στον Δήμο μας, γειτονιά, περιοχή, που να μην περιφέρεται αγέλη σκύλων, που σε κάποιες περιπτώσεις κινούνται απειλητικά προς τους κατοίκους. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες στο μέσο μας, από περιοίκους που βρεθήκαν σε δύσκολη θέση αντιμετωπίζοντας αδέσποτους σκύλους, ειδικά σε περιπτώσεις πολυσύχναστων περιοχών (παραλία Ωρωπού, Άγιοι Απόστολοι, οικισμοί Χαλκουτσίου) όπου δεχτήκαν επιθέσεις κατά την διάρκεια που οι ίδιοι έκαναν βόλτα με τα δικά τους δεσποζόμενα ζωάκια. Στην περιοχή του Δημοτικού Ιατρείου στην Σκάλα Ωρωπού, καθώς επίσης και στο Parking των Αγίων Απόστολων, η κατάσταση είναι αφόρητη.

Η μόνη διαφυγή των συμπολιτών μας, είναι ο Δήμος Ωρωπού. Αποτελεί υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να περιορίσει το φαινόμενο των αδέσποτων και να προφυλάσσει την ασφάλεια των δημοτών της. Διαβάστε όμως παρακάτω την συμπεριφορά που επέδειξαν σε συνδημότη μας, όταν τόλμησε να επικοινωνήσει μαζί τους και να εκθέσει το πρόβλημά του.

Πραγματικά απαράδεκτες συμπεριφορές από ανθρώπους που δεν ξέρουν και δεν έχουν κατανοήσει ακόμα(μετά από ένα χρόνο) την θέση που βρίσκονται και τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν στην διοίκηση του Δήμου μας. Κανένας δεν γνωρίζει αν υπάρχει επιτροπή αδέσποτων, από ποιους απαρτίζεται, που εδρεύει, τι κάνει και με ποιον τρόπο λειτουργεί. Όλα έχουν αφεθεί στο έλεος τους, χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται να δώσει λύσεις…Ο χρήστης  Popi Popaki…  αισθάνεται εξοργισμένη.

Σήμερα μίλησα με δυο (υπευθύνους ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ) για τα αδέσποτα και κάνεις δεν κάνει αυτό που πρέπει, μας κλείνουν ραντεβού εδώ και τρεις εβδομάδες να έρθουν να πάρουν αδέσποτα γατιά και σκυλιά αλλά,… ακόμα έρχονται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΗΝΩΝ και σήμερα που τους πήρα γιατί χτες ήταν να έρθουν και οι δυο όταν τους είπα γιατί δεν έρχονται μου είπαν έχουμε πολλά αδέσποτα.(ΚΑΡΑΜΕΛΑ) και είπα πρέπει να πάμε εισαγγελέα?

Η μια για αρχή εγώ είμαι απλά γραμματέας και μετά ,θέλετε να στειρώσετε? η να πάτε εισαγγελέα ? (ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠΕΙΛΗ) ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΤΗΣ .

Ο ‘Αλλος? ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΑΝ ΠΑΠΠΑ. Αυτός είναι ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ.

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ???????????????? ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑΛΟΥΜ?

 Και φυσικά δεν ήρθε κάνεις από τον Δήμο την Παρασκευή που υποτίθεται μετά τέθηκαν οι στειρώσεις κατόπιν και άλλων τηλεφώνων από άλλους γείτονες.

Αυτό είναι το μεγάλο ΈΡΓΟ της σημερινής ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ είσαστε πρωταθλητές στην ΚΟΡΟΪΔΊΑ…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here