Οι «κολαούζοι της εξουσίας» έχουν και όραμα!

0
521

Στην τεράστια προσπάθεια ανάδειξης «έργου» που ανεβάζει με συνεχείς αναρτήσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ, συμβάλλουν και οι γνωστοί προσκολλώμενοι «κολαούζοι» της εκάστου εξουσίας, που προσδοκούν κάθε φορά να αντλήσουν από τα «λιμά» της πρόσκαιρης δημοσιότητας…

Διαβάσαμε λοιπόν πως: «…κάποιοι βιάζονται κ βγάζουν Φώτο χωρίς ουσία μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι καιροί αλλάζουν …..Υπάρχουν κ άνθρωποι που έχουν όραμα !!!…»

Να τους πληροφορήσουμε λοιπόν πως, αν το όραμά τους, ξεκινά και σταματάει στις απλές συντηρήσεις και αποκαταστάσεις των αθλητικών δομών του Δήμου Ωρωπού, τότε εκτός από ανεπαρκείς, είναι και επικίνδυνοι! Συνεχίζοντας το κείμενό μας, θα σας περιγράψουμε με απλό τρόπο τι σημαίνει να έχεις ΟΡΑΜΑ και πραγματική ΘΕΛΗΣΗ να δημιουργείς, να αποδίδεις, να προσφέρεις στο κοινό σύνολο και να τιμάς τους συνδημότες σου…Στο  Δημοτικό Συμβούλιο της 15/06/2017,έρχονται προς έγκριση δύο πολύ σημαντικές μελέτες.

Στην  δεύτερη μελέτη εξ’αυτών, με τίτλο: «Μελέτη ολοκλήρωσης κλειστού γηπέδου χειροσφαίρισης και πετοσφαίρισης Δ.Ε. Καπανδριτίου», έρχεται να προτείνει την αναβάθμιση και βελτίωση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων του κλειστού Γυμναστηρίου του Καπανδριτίου. Γράψαμε τότε στο κείμενό μας, την εισήγηση: «… Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας του εν λόγω γηπέδου, προέκυψε η ανάγκη να γίνουν κάποιες επεμβάσεις στο υφιστάμενο κτίριο προκειμένου να αναβαθμιστεί η λειτουργία του. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να εκπονηθεί αρχιτεκτονική μελέτη ολοκλήρωσης και επέκτασης του γηπέδου, με κερκίδες και χώρους υγιεινής, αποδυτηρίων και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Ως εκ τούτου, απαιτείται διερεύνηση και δομική τεκμηρίωση του υφιστάμενου κτιρίου, έλεγχος στατικής επάρκειας και  στατική μελέτη επέκτασης μεταλλικής κατασκευής με τους ως άνω περιγραφόμενους χώρους. Επίσης, για την προτεινόμενη, βάσει της αρχιτεκτονικής μελέτης, επέκτασης, θα εκπονηθεί και Η/Μ μελέτη, ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της κατασκευής…»

Μόλις μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα στης 16 Φεβρουαρίου 2019 παραδόθηκαν ολοκληρωμένες οι νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις:«Εγκαίνια κλειστού γυμναστηρίου στο Καπανδρίτι και κοπή πίτας όλων των τμημάτων του αθλητικού σωματείου ΑΠΕΣ Καπανδριτίου» γράφοντας τότε:  

«…Ολοκληρώθηκε, παραδόθηκε και εγκαινιάστηκε το νέο κλειστό γυμναστήριο Καπανδριτίου. Ένα κτιριακό στολίδι για την περιοχή, που ολοκληρώθηκε μετά από μεγάλες και επίπονες προσπάθειες τόσο της πρώην Κοινοτάρχου Καπανδριτίου κ.Κελίδου Ευδοξίας και του συμβουλίου της που ξεκίνησε και θεμελίωσε το έργο αυτό, όσο και της Δημοτικής αρχής του κ.Θωμά Ρούσση και της Δημοτικής του αρχής.

Μεγάλη οικονομική συνδρομή παρείχαν δωρητές που κατοικούν στην περιοχή, που ανταποκρίθηκαν άμεσα μετά την προτροπή του ικανότατου Διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου ΑΠΕΣ, που κατάφερε να τους πείσει μετά τις συνεχείς διακρίσεις ακόμα και σε πανελλήνιο επίπεδο των αθλητών τους και την αναγκαιότητά τους, για νέους χώρους εκγύμνασης και αγώνων.

Το νέο γυμναστήριο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει αγώνες Χάντμπολ στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς και τένις, ποδόσφαιρο Σάλας αλλά και ενόργανη γυμναστική. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον αλλά και η αναγκαιότητα του χώρου αυτού, που στην πρώτη ημέρα δημιουργίας τμήματος ενόργανηςγυμναστικής εγράφησαν πάνω από 40 αθλήτριες.

Το ίδιο ενδιαφέρον θα υπάρξει και για τα άλλα αθλήματα, βάζοντας ένα ευχάριστο προβληματισμό στους διοικούντες του Αθλητικού Σωματείου. Ένα τεράστιο έργο για την περιοχή μας υλοποιήθηκε. Άνθρωποι που οραματίστηκαν, κοπίασαν, πρόσφεραν για αυτό το υπερσύγχρονο κτίριο, μπορούν να νοιώθουν σήμερα υπερήφανοι, αφήνοντας μια μεγάλη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

ΥΓ: Υπήρξαν βεβαία και κάποιοι που αδιαφόρησαν παντελώς για αυτήν την μεγάλη προσφορά στον τόπο μας. Ήταν τέτοια η απαξία τους που δεν επισκέφτηκαν τον χώρο για να απονείμουν τα εύσημα, τουλάχιστον στους ανθρώπους που έβαλαν τους θεμέλιους λίθους…(σημερινή Δημοτική Αρχή)!

 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑ!

Αυτή είναι η καταξίωση για κάθε Δημοτική Αρχή, όταν καταφέρνει να εμπνεύσει τους συνδημότες της, να επιστήσει την απόλυτη εμπιστοσύνη και να καταφέρει να συνεργαστεί με ανθρώπους μέλη της κοινωνίας μας που θέλουν να προσφέρουν και να χορηγούν, πραγματικά.

Δεν έχουμε να γράψουμε τίποτα παραπάνω. Τα έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, βρίσκονται εκεί για να σας στοιχειώνουν και να σας υπενθυμίζουν πως ο πήχης είναι υψηλός!

 Όταν καταφέρετε να εμπνευστείτε, να δημιουργήσετε και να εγκαινιάσετε ένα δικό σας έργο, ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, τότε θα τα ξαναπούμε.

Έως τότε, μούγκα!

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here