Το δούλεμα και η κοροϊδία… συνεχίζονται!

0
573

Αναζητούσαμε την καλύτερη «πάσα» για να συνεχίσουμε το προηγούμενο κείμενο μας σχετικά με την πρόσφατη κοροϊδία που έχει αρχίσει η Νέα Δημοτική Αρχή, δια του εκπροσώπου της Νομικού Προσώπου της ΚΕΔΩ, σχετικά με την «αναβάθμιση», «ανακατασκευή» και «αναπλήρωση» των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ωρωπού.

Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο, δέησαν να πράξουν τα αυτονόητα, δηλαδή να προσφέρουν τις αναγκαίες και υποχρεωτικές συντηρήσεις που υποχρεούνται να πράττουν κάθε χρονιά, σε χώρους που αθλούνται εκατοντάδες συμπολιτών μας. Η τραγική κατάσταση που περιέγραψε η Πρόεδρος του Καπανδριτίου, περίπου ένα μήνα πριν, ήταν αντιπροσωπευτική της όλης κατάστασης που επικρατεί στον Δήμο Ωρωπού. Εγκατάλειψη, υποβάθμιση, αδιαφορία για όλες συνολικά τις εγκαταστάσεις του Δήμου μας, αλλά κυρίως απαξίωση στα πρόσωπα των αγνών τοπικών παραγόντων, ανθρώπων συνδημοτών μας που με νύχια και με δόντια κρατούσαν ζωντανές τις αθλητικές ενώσεις στον τόπο μας. Τους εξαίρεσαν από τις ετήσιες τακτικές επιχορηγήσεις τους, οδηγώντας τους σε αδιέξοδα και στην ουσία στην κατάργηση των σωματείων που πρέσβευαν, με εκατοντάδες νεαρούς αθλητές ακαδημιών χωρίς αντικείμενο(ΚΑΛΑΜΟΣ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΑΦΙΔΝΕΣ-ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ)…

Και μαθαίνουμε σήμερα, από τους ανώνυμους, αλλά και άσχετους εκφραστές τους (OROPOSVOICE) πως η προηγούμενη Δημοτική Αρχή «…την τελευταία δικιά τους χρονιά, φρόντισαν να επιδοτήσουν αφειδώς και με περισσή απλοχεριά, τα δικά τους «σωματεία» εξυπηρετώντας προεκλογικές και άλλες σκοπιμότητες, ξεχνώντας ταυτόχρονα να προβλέψουν τον τρόπο που θα λάβουν τις επιδοτήσεις τους τα υπόλοιπα σωματεία και οι υπόλοιποι σύλλογοι. Αποτέλεσμα αυτής της επικίνδυνης και ανεύθυνης πολιτικής ήταν να μην μπορεί η νέα Δημοτική αρχή να δώσει χρήματα στα υπόλοιπα σωματεία και να δημιουργηθούν όλα αυτά τα προβλήματα για τις τοπικές αθλητικές κοινωνίες…»

Το πρώτο τεράστιο ψέμα των ανωνύμων παπαγάλων εκφραστών των διοικούντων, καθώς τα σωματεία που έλαβαν χρηματοδότηση ήταν αυτά που υπήρξαν ταχύτατα «έτοιμα» για να την λάβουν. Πρόβλεψη υπήρχε στον προϋπολογισμό, φυσικά για όλους τους συλλόγους, αθλητικούς, πολιτιστικούς, ενώσεις, που φροντίσατε ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ, για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε. Όσων αφορά την «καραμέλα» των άδειων ταμείων, νομίζουμε πως είναι τουλάχιστον γελοίο να το επικαλείστε ακόμα, διότι την ιδία στιγμή οι απευθείας αναθέσεις «έπεφταν βροχή» και μάλιστα με διακρίσεις στους γνωστούς-αγνώστους…

Το δεύτερο τεράστιο ψέμα που διαβάσαμε ήταν πως «Στον νέο προϋπολογισμό τώρα η Δημοτική αρχή, έχει εντάξει κονδύλι για τα αθλητικά σωματεία και για τους Συλλόγους της περιοχής μας  και το μοίρασμά του,  όπως μαθαίνουμε, θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο και είναι απόλυτα λογικό να περιλαμβάνει τα υπόλοιπα σωματεία…».

Μην περιμένετε αγαπητοί φίλοι, τέτοια εξέλιξη. Στον αρχικό προϋπολογισμό που ψηφίστηκε, δεν προβλέφθηκαν επιχορηγήσεις για κανένα σωματείο και σύλλογο. Επίσης σε καμία αναμόρφωση προϋπολογισμού(μέχρι σήμερα), δεν υπάρχει κανένα τέτοιο κονδύλι(κωδικός). Οπότε στον φετινό Νοέμβριο(όπως πληροφορούμαστε), δεν πρόκειται κάνεις να επιχορηγηθεί!.. του χρόνου και βλέπουμε!..

Αυτό, δεν είναι θράσος, κοινοί συκοφάντες. Είναι αγανάκτηση που ξεχειλίζει από την αδιαφορία και την προχειρότητα που αντιμετωπίζετε τους συνδημότες μας. Είναι οργή για το μέγεθος των τεραστίων ψεμάτων που φλομώσατε τον κόσμο και συνεχίζετε ακόμα και σήμερα. Παρουσιάζετε τα αυτονόητα σαν τεράστιο έργο, δίχως ίχνος ντροπής και υπευθυνότητας. Μετά από ένα χρόνο πλήρους απαξίωσης, μίσους, εκδικητικότητας, διχασμού, καταπάτησης και κατάλυσης των θεσμών, έρχεστε σήμερα να επιδείξετε «έργο».

Ντροπή  και μόνο Ντροπή για την κατάντια του οργανισμού.

ΥΓ: στην συνέχεια θα σας «θυμίσουμε» τον πραγματικό και ενδεδειγμένο τρόπο, κατασκευής ενός έργου. Θα σας υποδείξουμε τους τρόπους, την ταχύτητα, την πραγματική μέριμνα για τις ανάγκες των δημοτών και κυρίως την πραγματική αναγνώριση των συμπολιτών μας και την αρωγή τους στην παραγωγή έργων πνοής για τον τόπο μας…

Συντονιστείτε…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here