ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ: Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

0
1283

 Κατ΄ εφαρμογή των ισχυουσών διατάξεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, από 7-11-2020 έως την 30-11-2020 , η εξυπηρέτηση του κοινού θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενου ραντεβού και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις. Ειδικότερα :

Για θέματα διοικητικής φύσεως (έκδοση δελτίων αστυνομικής ταυτότητας , αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων κλπ) τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού (πρωινές ώρες καθημερινά εκτός Κυριακής) 22950- 79107. 

Για κάθε άλλο θέμα που αφόρα δήλωση συμβάντος η αδικήματος ως και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλ. επικοινωνίας (καθημερινά όλο το 24ωρο)  22950-39430 (Αξιωματικός Υπηρεσίας).

Μετά τον καθορισμό ραντεβού τηλεφωνικά, θα χορηγείται από την Υπηρεσία μας έγγραφο μετακίνησης ΠΡΟΣ την έδρα μας για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα του ραντεβού, το οποίο θα αποστέλλεται με κάθε πρόσφορο μέτρο στον ενδιαφερόμενο πολίτη, ως επιπλέον πιστοποίηση μετάβασης σε δημόσια υπηρεσία.   

Τονίζεται η υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας προστασίας τόσο από το αστυνομικό προσωπικό όσο και από το κοινό κατά την εξυπηρέτηση του. 

 

                                                                              O ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                     Αλέξανδρος ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ

                                                                             Υπαστυνόμος Α΄

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here