Το τέλος ενός ακόμα … fake σωτήρα

0
961

Έχουμε συνηθίσει τη διάρκεια ζωής μιας διοίκησης να την κρίνουμε περίπου στον ενάμιση χρόνο ζωής. Είναι το πρώτο χρονικό όριο που δείχνουν τα αρχικά δείγματα χάραξης πολιτικής, επιτυγχάνουν τις πρώτες διορθωτικές κινήσεις, δοκιμάζονται οι σχέσεις των στελεχών και φαίνεται αν θα αντέξουν την τετραετία ή αν θα φλερτάρουν με την κατάρρευση προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποφύγουν τη μοιραία κατάληξη.

Σε αυτό το σημείο ακριβώς βρίσκεται και η διοίκηση του Νέου Δημάρχου Ωρωπού, κ.Γιασημάκη Γεωργίου. Η οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να φανεί αντάξια των προσδοκιών που καλλιέργησε και πλέον κατατάσσεται από νωρίς στις διοικήσεις  που πασχίζουν να αποφύγουν το αναπόφευκτο. Τρανό παράδειγμα, ο πανικός που απορρέει από τη βδελυρή καθεστωτική προπαγάνδα που καθημερινά παραποιεί την πραγματικότητα για να επισκιάσει την αποτυχία και ανακολουθία σε όλους τους τομείς.

Τελευταίο παράδειγμα ο «μπαζωμένος υδρομετρητής» του πρώην Δημάρχου. Μια ακόμα «αποκάλυψη», ένα ακόμα «σκάνδαλο» που ήδη έχει γυρίσει μπούμερανγκ σους διοικούντες, καθώς οι Δημότες του Ωρωπού, δεν είναι τόσο ανόητοι όσο νομίζουν. Ποιος αλήθεια μπορεί να πιστεύει τις κατάπτυστες αυτές καταγγελίες για ένα άνθρωπο που είχε την δυνατότητα να «διορθώσει αλλά και να συγκαλύψει» ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο, που όπως περιγράφουν συνέβαινε από το 2010; Τις εποχές που καταδιώκονταν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Οικονομάκου ακόμα με μεγαλύτερη σφοδρότητα;, τις συνεχείς αλλαγές σε επίπεδο στελεχών στην υπηρεσία ύδρευσης;, τους δεκάδες υπαλλήλους υδρομέτρησης που κανένας δεν έκανε σωστά την δουλειά του;, και όλα αυτά σε διάρκεια δέκα ετών;;;…

Όλοι οι προηγούμενοι υπήρξαν βλάκες ή διαπλεκόμενοι και ήρθαν αυτοί οι σημερινοί “πεντακαθαρίδηδες” να αποκαλύψουν την αλήθεια!  Η γελοιότητα στο μεγαλείο της!

Ίσως βέβαια να το έχουν αντιληφθεί κάποιοι από τους φωστήρες της Νέας Δημοτικής Αρχής, εξ’ου και οι διάφορες διαρροές από στελέχη που διαφωνούν με αυτές τις γκεμπελίστικες πρακτικές και προλαβαίνουν να παρουσιάζουν τις αντιρρήσεις τους στην πολιτική πιάτσα.

Μάταια κοπιάζετε αγαπητοί να σώσετε τα τομάρια σας, από το οριστικό  τέλος. Άδικα πολεμάτε να πείσετε ότι η αρχική επιλογή σας και η ταύτιση με τον «καθάρσιο δήμαρχο» αποδεικνύεται σε ένα… fake σωτήρα που υφάρπαξε την ψήφο των συνδημοτών μας, για να απολαύσει κι αυτός με τη σειρά του τους καρπούς της εξουσίας, υπηρετώντας τα διάφορα προσωπικά του συμφέροντα με τους δικούς του ημετέρους, που θέλουν να μετατρέψουν τον Δήμο Ωρωπού σε προτεκτοράτο.

Συνεπώς, για όλους εσάς, απολαύστε όσο χρόνο σας απομένει στις πολυπόθητες αναπαυτικές καρέκλες της πρόσκαιρης εξουσίας σας, διότι η επερχόμενη συντριβή είναι πια μη αναστρέψιμη. Και να είστε σίγουροι ότι θα πληρώσετε πολύ χειρότερα από κάθε προηγούμενη αρχή, τα ψέματα που είπατε στους δημότες. Τις απίστευτες ρητορικές μίσους με τις ακατάσχετες υποσχέσεις και τις προσπάθειες διχασμού της κοινωνίας με τα κούφια και αναπόδεικτα επιχειρήματα. Αντιλαμβάνεστε καθημερινά την απέχθεια που συγκεντρώνετε από εκατοντάδες συμπολιτών μας, βλέποντας πως θα κάνετε την μεγαλύτερη διαφορά στο χειρότερο εκλογικό μαύρισμα που έχει ζήσει ο τόπος. Σε κάθε περίπτωση, όσο συνεχίζονται οι διωγμοί και το άκρατο μίσος, είναι ζήτημα χρόνου να υποστείτε τις συνέπειες για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Αυτά που θα σας οδηγήσουν σε μια άνευ προηγούμενη ταπείνωση. Όσο και αν μεθοδεύετε την ποινικοποίηση του πολιτικού κόσμου, με μαεστρία και δολιότητα, είναι πλέον εμφανέστατο ότι ο κύριος και μύχιος πόθος σας υπήρξε,  να σύρετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους στην λάσπη που για χρόνια κολυμπούσατε.

Το τραγικότερο όλων είναι ότι πέρα από την αποκρουστική κατευθυνόμενη προπαγάνδα σας, επιστρατεύσατε εσχάτως και τον διχασμό μπας και κατορθώσετε να θάψετε τους ανθρώπους που για χρόνια σας είχαν οδηγήσει στην απαξία. Και υποδύεστε όψιμα τους δημοκράτες και τους νομοταγείς, τη στιγμή που οι πρακτικές φίμωσης και διαστρέβλωσης που χρησιμοποιείτε θυμίζουν αυτές καθεστωτικών κυβερνήσεων. Είναι πλέον κοινώς παραδεκτό, ότι αν συνεχίσετε να διολισθαίνετε στην άβυσσο της ανυποληψίας με τέτοια ταχύτητα, το πολύ σε ένα χρόνο θα αποτελείτε μια κακή ανάμνηση για όλους αυτούς που σας πίστεψαν.

Συνέλθετε λοιπόν πάραυτα, όσο είναι δυνατό, κι αλλάξτε ρότα προτού να είναι αργά. Όχι ότι ενδιαφερόμαστε τι θα απογίνετε, άλλωστε τα έχετε κάνει τα κουμάντα σας… Αλλά αν θα είναι σε θέση οι επόμενοι να διαχειριστούν το χάος που θα παραδώσετε, για να μην βουλιάξει ολοκληρωτικά το καράβι του Δήμου Ωρωπού. Και εσείς φροντίστε να φύγετε μακριά διότι, δεν θα βρίσκετε καρέκλα να καθίσετε, σε καμία γωνιά του τόπου μας.

Σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες! Είναι το μόνο σίγουρο!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here