Ο αυτοεξευτελισμός τους,… δεν έχει τέλος!

0
574

Τόλμησαν να «γράψουν» και να απαντήσουν στο χθεσινό μας κείμενο για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Αγ.Κωνσταντίνο Ωρωπού που δυστυχώς για αυτούς η πατρότητα του ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ.Θωμά Ρούσση. Αντί να παραδειγματιστούν, να βάλουν τα κεφάλια τους κάτω και να πράξουν τα αυτονόητα, δηλαδή να διοικήσουν, να διεκδικήσουν, να εργαστούν, να αφουγκραστούν τα προβλήματα του τόπου και του κόσμου, προσπαθούν να μηδενίσουν αυτήν και δεκάδες προσπάθειες αναβάθμισης και βελτίωσης των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας που κατάφερε η προηγούμενη δημοτική αρχή, χάρη σε δεκάδες έργα που πραγματοποίησε. Είναι απλές οι απαντήσεις και κατανοητές για ανθρώπους που έμαθαν να εργάζονται. Για αυτούς που τίμησαν μέχρι τέλους την εμπιστοσύνη των συμπολιτών τους, κουράστηκαν δημιουργικά και έβαλαν το λιθαράκι τους στην αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου μας…

Δεν είναι «απωθημένα» αγαπητοί νοσταλγοί της στασιμότητας.

Δεν είναι «καημός» αγαπητοί κόλακες του μηδενισμού.

Δεν είναι «κεκτημένα» φαντασιόπληκτοι παραμυθάδες.

Είναι υπερηφάνεια! Είναι αναγνώριση! Είναι επιβράβευση! Είναι η χαρά για την ολοκλήρωση προσπαθειών που με κόπο και πολύ δουλειά καταφέραμε να υλοποιήσουμε και να σώσουμε εκατοντάδες κόσμου από χρόνια προβλήματα που ταλάνιζαν οικογένειες και επενδύσεις χιλιάδων ευρώ. Δεν υπάρχει καμία «πολιτική μοναξιά» όταν περνάς από τα σπίτια αυτών των ανθρώπων και με αγάπη σου ανοίγουν τις καρδιές τους και σε ευχαριστούν ολόψυχα! Όταν σε πίστεψαν, σε στήριξαν και σήμερα ομολογούν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους.

Που να γνωρίσετε όμως εσείς, τέτοια παραδοχή. Η μόνιμη στάση του Σημερινού Δημάρχου και των στελεχών του, Δημοτικοί Σύμβουλοι της διοίκησης σήμερα, υπήρξε… η φυγή! Δεν έκατσαν ποτέ στα πέντε αντιπολιτευτικά τους χρόνια, να ψηφήσουν μια μελέτη, ένα έργο, μια αναπτυξιακή πρόταση που εισήγαγε η πρώην Δημοτική Αρχή από τις δεκάδες που κατατεθήκαν στα Δημοτικά Συμβούλια της προηγούμενης πενταετίας. Η μόνιμη στάση τους υπήρξε η αποχώρηση και οι συνεχείς επισκέψεις στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για προσφυγές και στον Εισαγγελέα για διάφορες μηνύσεις. Και αυτά για να παρακωλύουν και να καθυστερούν τα έργα! Τέτοιοι ήσασταν, ίδιοι παραμένετε. Ψεύτες, κάπηλοι, διαστρεβλωτές της αλήθειας, ασυνεπείς… Πως θα πάτε να φωτογραφηθείτε στο εν λόγω έργο, όταν δεν είχατε ούτε το σθένος να το ψηφίσετε; Όταν εφαρμόσατε την πάγια τακτική σας, ακόμα και σε αυτήν την μελέτη και αποχωρήσατε, δείχνοντας την ασυνέπεια και την αποστροφή σας σε εκατοντάδες ανθρώπους του Κάμπου του Ωρωπού;

Ας γίνουμε συγκεκριμένοι:

 Στην συνεδρίαση της 27ης Νοεμβρίου 2018, που ψηφίστηκε το συγκεκριμένο έργο, εμφανίστηκαν σύσσωμοι παρόντες. Όλη η ομάδα, όπως αποδεικνύεται στην 1η φωτογραφία.

Το θέμα εισήχθη με αριθμό 18 της ημερησίας διάταξης όπως φαίνεται στην 2η φωτογραφία. Έλα όμως που η ομάδα καταστροφολογίας, προεξέχοντος του σημερινού Δημάρχου, έχει αποχωρήσει από το 13 θέμα! Ούτε που έκατσαν να ακούσουν και να συζητήσουν για το εν λόγω έργο, τις παραμέτρους, τα διαδικαστικά, την σκοπιμότητα, την ωφέλεια…

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, θα πάνε να φωτογραφηθούν στο έργο; Να παραστήσουν αλήθεια, τι;;;…

Αλλά ξεχάσαμε!…

«…Η Δημοτική αρχή έχει δρομολογήσει όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε έργα, όσο και σε παρεμβάσεις, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για μια ισόρροπη και αρμονική ανάπτυξη του Δήμου μας, βασισμένη στην αξιοκρατία, στην διαφάνεια, στη δημοκρατία , και στις καθιερωμένες και θεσμοθετημένες νόμιμες διαδικασίες…» όπως γράφει η συντακτική επιτροπή τους.

Όταν καταφέρουν να δημιουργήσουν, να χρηματοδοτήσουν και να δημοπρατήσουν μια, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗ, τότε θα έχουν το θάρρος να μιλούν. Σήμερα έχουν το θράσος, μόνο να ασχημονούν γράφοντας τις γνωστές βλακείες τους επαναλαμβάνοντας την κασέτα που υιοθέτησαν από την αρχή της θητείας-παρωδίας, έως σήμερα.

Αύριο θα πάμε στις Αφίδνες. Σε ακόμα ένα έργο της Δημοτικής Αρχής Ρούσση, που προσπαθήσατε να καπηλευτείτε κουνώντας αμήχανα τα χέρια και κάνοντας ανούσιες βόλτες στο εργοτάξιο.Ευτυχώς που φοράτε και μάσκες και καλύπτεται η αμηχανία στα πρόσωπα σας.

Γελούν οι συνδημότες μας στις Αφίδνες.

Ο αυτοεξευτελισμός σας συνεχίζεται ασταμάτητα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here