Πολίτες δυο ταχυτήτων!..

0
491

Διακρίσεις και μάλιστα με απίστευτο θράσος πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της  ΚΕΔΩ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, που αφορά τις συντηρήσεις των αθλητικών χώρων του Δήμου Ωρωπού. Αναίτια έχει προχωρήσει σε έναν άνευ προηγουμένου αποκλεισμό προς τους κατοίκους του Συκάμινου, δυσχεραίνοντας τις συνθήκες για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες που λειτουργούν, τόσο του ΑΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ, όσο και του ΑΥΛΩΝΑ, που λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου, έχει αποκλειστεί(είναι κλειδωμένο!!!…) Ούτε οι ιδιαίτερες συνθήκες που ζουν οι κάτοικοι του Δήμου μας λόγο Κορονοιού και καραντίνας που επιβάλλουν την άριστη λειτουργικότητα όλων των αθλητικών χώρων του Δήμου Ωρωπού, δεν συγκινεί τους ιθύνοντες.

Δυστυχώς για τους κατοίκους του Συκάμινου, τυγχάνει να έχουν συγχωριανό τους, τον «θανάσιμα μισητό εχθρό» του Προέδρου, κ.Θωμά Ρούσση! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση καθώς μετά τις εργασίες-συντηρήσεις  των ποδοσφαιρικών γηπέδων σε Κάλαμο και Καπανδρίτι, αρχής γεννωμένης του γηπέδου των Νέων Παλατίων καθώς και του Μπάσκετ  και προσφάτως ανακατασκευή των γηπέδων τένις στην Σκάλα Ωρωπού, δεν υπάρχει διάθεση για τους πολίτες αυτού του χωριού!

Κρίμα για τους Δημοτικούς Συμβούλους και Εντεταλμένους Συμβούλους Συκαμίνου της Δημοτικής Ομάδας. Αντιληφθείτε κύριοι πως οι εκλογές τέλειωσαν πριν από ενάμιση χρόνο και εσείς ακόμα προσπαθείτε να διχάζετε το χωριό σας!

Ντροπή για τον τόπο σας και τους συμπολίτες σας…

Ακολουθεί επιστολή διαμαρτυρίας του Ποδοσφαιρικού Σωματείου Συκάμινου:

 

         21 Νοεμβρίου στις 4:12 μ.μ.     Δελτίο Τύπου

                      Α.Ο. ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Πάγια θέση της Διοίκησης του Συλλόγου μας Α.Ο. Συκαμίνου, είναι η αγαστή συνεργασία με όλους του φορείς και τη Δημοτική Αρχή, ώστε να αποφεύγεται κάθε ενέργεια που προκαλεί εντάσεις και, εν τέλει, ρήξεις που προκαλούν δυσλειτουργίες. Εν τούτοις παρά το γεγονός ότι έχουμε κάνει τεράστια υπομονή τα όρια της ανοχής μας έχουν εξαντληθεί.

Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής ενημερώσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο Συκαμίνου, τόσο εγγράφως, όσο και με συνεχή επικοινωνία με τους υπεύθυνους του δήμου, χωρίς να τύχουμε καμίας ουσιαστικής ανταπόκρισης.

Κατά την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, επειδή δεν είχε πραγματοποιηθεί καμία εργασία, από πλευράς δήμου, συντήρησης του γηπέδου μας, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε εμείς τίς απαραίτητες εργασίες για την βελτίωση των εγκαταστάσεων, με την βοήθεια ευγενικών χορηγιών, ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθειά μας, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας.

Μετά από πολλές οχλήσεις και την παραχώρηση του γηπέδου και στην ομάδα του Α.Ο. Αυλώνα, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, ο Πρόεδρος της Κ. Ε. Δ. Ω καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος Συκαμίνου, δεσμεύθηκαν στην διοίκηση της ομάδας του Αυλώνα ότι, σύντομα, θα πραγματοποιούνταν οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού του γηπέδου.

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, το μόνο έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή είναι η αντικατάσταση των καμένων μετασχηματιστών στο φωτισμό του γηπέδου.

Μάλιστα ζητήθηκε από την Διοίκηση του Συλλόγου μας να αναλάβει η ίδια το κόστος της ενοικίασης γερανού, για την αντικατάσταση των καμμένων λαμπτήρων, καθώς κάνεις από τον δήμο, δεν γνωρίζει και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, να κατεβάσει τους πυλώνες για την αντικατάστασή τους.

Παρά ταύτα, ενώ είχε βρεθεί εθελοντής για να αναλάβει να φέρει γερανό, χωρίς κάποιο κόστος για την ομάδα μας, για την αντικατάσταση των λαμπτήρων, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατόν να επιτευχθεί.               Ενημερώσαμε, αμέσως, τους υπεύθυνους και αυτό που έπραξαν ήταν να ακυρώσουν την παραγγελία για την αγορά των λαμπτήρων, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, από τον ηλεκτρολόγο που έχει προκριθεί για την αγορά τους.

Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Γιατί δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε σε τοπικό site ότι ο δήμος έχει χρηματοδοτηθεί με 2.000.000€ για την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και στο γήπεδο Συκαμίνου να μην προχωράει στα αναγκαία έργα για την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων μας,.

Ζητούν να είμαστε εμείς οι οικονομικοί αιμοδότες του τοπικού ποδοσφαίρου, την ώρα που το Σωματείο μας δεν έτυχε καμίας επιχορήγησης από το Δήμο.

Κάνουμε μια τελευταία δημόσια έκκληση. Ζητούμε τα αυτονόητα. Ζητούμε την άμεση αποκατάσταση του φωτισμού του γηπέδου, την επισκευή της περίφραξης, την επισκευή του πατώματος στις κοινόχρηστες τουαλέτες, καθώς και τον καθαρισμό των φρεατίων του γηπέδου.Χορτάσαμε από υποσχέσεις. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε έργα και όχι λόγια, όπως πράξατε στο Καπανδρίτι και στο Κάλαμο. Δεν μπορεί να υπάρχουν σωματεία δύο ταχυτήτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Α.Ο. Συκαμίνου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here