ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ

0
648

Είναι θετικό το γεγονός ότι ο κ. Γιασημάκης, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Alert και την εκπομπή «Κάθε Δήμος ένα Ταξίδι», δήλωσε ότι δεν είναι μηδενιστής. Δείχνει ότι μετά από ένα και πλέον, χρόνο παλινωδιών, αοριστιών, συκοφαντιών και ασύστολων ψεμάτων, αρχίζει να προσγειώνεται στην πραγματικότητα και να γίνεται αναθεωρητής.

Το τηλεοπτικό « ταξίδι» που ξεκίνησε ο κ. Γιασημάκης μπορεί να τον οδηγήσει στον ορθό δρόμο, μόνο εάν αποφασίσει να αποποιηθεί τις ανακρίβειες και τις μισές αλήθειες που συνεχίζει να διηγείται.

Η παραδοχή σας ότι η διοίκηση Θ. Ρούσση δεν παρέδωσε καμένη γη, αλλά έκανε έργο αναφερόμενος, μόνο, σε τρία μεγάλα έργα ύδρευσης, είναι ένα πρώτο θετικό βήμα! Αν και μισή αλήθεια. Θέλει τόλμη η αρετή.

Πραγματικά χρειάζεται τεράστιο πολιτικό θάρρος, που μέχρι σήμερα δεν έχετε δείξει, για να παραδεχτείτε ότι ο Δήμος δεν γεννήθηκε επί των ημερών σας, από παρθενογένεση, αλλά ότι έχει συνέχεια. Κάνατε ένα πρώτο βήμα. Είναι αναγκαίες όμως πολλές ακόμα παραδοχές μέχρι να φτάσετε στην πλήρη αλήθεια.

Δυστυχώς, παραλείψατε πολλά και σημαντικά έργα που πραγματοποιήθηκαν, την προηγούμενη πενταετία και έθεσαν τις βάσεις για μια ορθολογική ανάπτυξη του Τόπου. Βρήκατε μελέτες και έργα ενταγμένα και χρηματοδοτημένα τα οποία, σήμερα, εκτελείτε ως δικά σας. Και φωτογραφίζεστε σε αυτά!!!

Επειδή, επί πέντε χρόνια, κανένα έργο δεν ψηφίσατε, ως Αντιπολίτευση και μάλιστα όλα, σχεδόν, τα καταγγείλατε με στόχο να καθυστερήσουν, θα προσπαθήσουμε κάθε εβδομάδα να σας «φρεσκάρουμε» την μνήμη, δημοσιοποιώντας τι έπραξε, σε κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου μας, η δική μας παράταξη «Πρώτα ο Δημότης».

Επίσης, αναφέρατε ότι πληρώσατε τα ληξιπρόθεσμα της Διοίκησης Ρούσση, τα οποία ανέρχονταν σε 15 εκατ. ευρώ, με τα συνολικά 12 εκατ. που πήρατε από τα ληξιπρόθεσμα του υπουργείου Εσωτερικών. Παραλείψατε όμως -προφανώς όχι τυχαία- να αναφέρετε ότι από τα ληξιπρόθεσμα του Υπουργείου Εσωτερικών πληρώσατε και, περίπου 3.5 εκατ. ευρώ, από χρέη που η δική σας διοίκηση δημιούργησε την περίοδο 2019-2020 μόλις σε ένα χρόνο διοίκηση από εσάς κ. Γιασημάκη. Συνολικά έχετε εκταμιεύσει 9.850 εκατ. ευρώ μαζί με τα χρέη σας. Γιατί μόνο τόσα και όχι τα 15 εκατ. που ισχυρίζεστε ότι βρήκατε;Η απάντηση είναι μια , γιατί δεν υπάρχουν τόσα!

Χρέη της δικής μας διοίκησης πληρώσατε 6.350.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 3.900.000 ευρώ είναι της Νέας Οδού, για τα οποία και σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ δεν είχατε την υποχρέωση να επιστρέψετε. Και σίγουρα παραλείπεται επιμελώς να αναφέρετε τα 5.000.000 € (απλήρωτα τιμολόγια) που είχαμε παραλάβει από την διοίκηση του κ. Οικονομάκου.

Τέρμα τα ψέματα, οι ανακρίβειες και η λάσπη.

Μέχρι εδώ κ. Γιασημάκη! Ούτε εσείς πιστεύετε αυτά που λέτε!

Αυτή είναι η αλήθεια κ. Γιασημάκη και με ψέματα δεν μπορείτε να επανακτήσετε την χαμένη αξιοπιστία σας στους συμπολίτες μας. Η αλήθεια είναι μία και με αριθμητικές αλχημείες και μακιγιαρίσματα δεν μπορείτε να την κρύψετε. Οι πολίτες θα την μάθουν, σε κάθε περίπτωση.

Σε αναμονή λοιπόν για να μάθετε και να αποδεχτείτε και εσείς επιτέλους τι έργο έκανε η παράταξη «Πρώτα ο Δημότης» την προηγούμενη πενταετία.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού

«Πρώτα Ο Δημότης»

Θωμάς Δημ. Ρούσσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here