ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ COVID-19

0
854

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ – ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Μαρία Ντάση Πρόεδρος Κοινότητας Καπανδριτίου

 Εδώ και αρκετές ημέρες κατόπιν πληθώρας δημοσιευμάτων, φωτογραφιών και ανακοινώσεων της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την απόφαση μετατροπής του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου σε Κέντρο Αναφοράς COVID-19, γινόμαστε αποδέκτες ερωτήσεων των δημοτών μας σχετικά με το αν μπορούν να μεταβούν με ασφάλεια στο Κέντρο Υγείας για να πραγματοποιήσουν το τεστ COVID-19 .

Εφόσον δεν είχαμε ποτέ καμία επίσημη ενημέρωση σαν Τοπικό Συμβούλιο από τη Δημοτική Αρχή (όπως είναι και η προσφιλής τους τακτική), επικοινωνήσαμε με το Κ.Υ Καπανδριτίου και ενημερωθήκαμε ότι δεν είναι ακόμα επαρκώς στελεχωμένο ούτε εξοπλισμένο ώστε να προβεί στην διεξαγωγή των τεστ COVID-19.

Το προσωπικό του Κ.Υ όλα αυτά τα χρόνια καταβάλει καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για την διασφάλιση της υγείας των δημοτών και ως τούτου θα πρέπει με αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας να διασφαλιστεί η υγεία όλων προς αποφυγή συγχρωτισμού και αποτροπής διασποράς του ιού .

Με γνώμονα την προστασία των κατοίκων και της δημόσιας υγείας εν μέσω της πανδημίας που μαστίζει την χώρα μας , ζητούμε από τη Δημοτική Αρχή ΥΠΕΥΘΥΝΑ να ενημερώσει τους κατοίκους ως οφείλει, για το ποια θα είναι η καταληκτική ημερομηνία που το Κέντρο Υγείας θα πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις (προσωπικό -στελέχωση ) ώστε με ασφάλεια να διεξάγονται τα τέστ COVID-19,ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και οι επικίνδυνες μετακινήσεις των κατοίκων .

Πρωταρχικός στόχος και μέλημα μας πρέπει να είναι η διασφάλιση της υγείας των δημοτών και όχι η επικοινωνιακή πολιτική με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων.

Η Πρόεδρος της Κοινότητας Καπανδριτίου

Ντάση Μαρία

Οι Τοπικοί Σύμβουλοι

Καρακίτσος Αλέξανδρος

Ζαμπούρας Δημήτρης

Μαντάς Θανάσης

Χρυσούλα Χριστίνα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here