Κυνηγώντας συνεχώς τις εξελίξεις…

0
668
Με δυο τεράστια επικοινωνιακά λάθη για την Δημοτική Αρχή και κυρίως προσωπικά για τον Δήμαρχο, έκλεισε η προηγούμενη εβδομάδα. Θα θέλουν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τις τραγελαφικές στιγμές που έζησαν, μετά τις αστείες φωτογραφίες με την βελόνα στην μύτη του Δημάρχου στο Κ.Υγείας Καπανδριτίου,που, αποδείχτηκε «ειδικευμένη» και μόνο για Δημάρχους, καθώς και την ατολμία του να παρευρεθεί στον Αυλώνα για το τεράστιο θέμα του Μουσείου Ζυγομαλα που προέκυψε «ξαφνικά». Δεν τόλμησε ούτε «γράμμα να στείλει» στους συνδημότες μας Αυλωνίτες, πειθαρχώντας επακριβώς στην «απειλητική προτροπή» του προσφάτως εκδιωχθέντος Αντιδημάρχου κ.Δημητρίου Νώντα, που φρόντισε να προειδοποιήσει γράφοντας χαρακτηριστικά:

«.. Epameinvndas Dimitriou  6 Δεκεμβρίου στις 10:57 π.μ.  

Στη σημερινή συνάντηση θα είναι προσβλητική η απουσία του Δημάρχου…»

Φυσικά και δεν τόλμησε να πάει πιστοποιώντας για άλλη μια φορά τον οκνό, άτολμο, διστακτικό χαρακτήρα του, που αποτρέπει να χειριστεί βαρύνουσες και σημαντικές αποφάσεις σε σοβαρές στιγμές. Κύρια γνωρίσματα που τον κατατρέχουν από τα πρώτα πολιτικά του βήματα έως και σήμερα όπου οι αποφάσεις του έχουν σημαντική βαρύτητα, λόγο της θέσης του. Διαβάζοντας ένα γελοίο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες, μετατρέποντας τον Δήμο Ωρωπού σε παραταξιακό εργαλείο, μάθαμε πως:

«Για τον λόγο αυτό, ήδη έχουμε αποστείλει προς την #Υπουργό_Πολιτισμού κα #Λίνα_Μενδώνη και προς όλους τους Βουλευτές της περιοχής μας, αίτημα αναβολής της συζήτησης του θέματος στη Βουλή…»!!!

Αλήθεια μπορείτε να παρουσιάσετε τα έγγραφα και τις ημερομηνίες τους; Διότι μάθαμε πως προβήκατε στις παραπάνω ενέργειες μόλις χθες και σίγουρα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στον Αυλώνα. Απλά να θυμίσουμε πως το νομοσχέδιο με το συγκεκριμένο  θέμα έχει αναρτηθεί στην Δημόσια διαβούλευση από τις 30 Οκτωβρίου, όπως αποκαλύψαμε! Είναι δυνατόν να μην γνώριζε κανείς;… (http://www.opengov.gr/cultureathl/?p=8233)

Δυστυχώς για τον κ.Γιασημάκη, είναι εμφανής η απόγνωση και η απελπισία στην οποία έχει περιέλθει μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις.  Γι΄αυτό ζήσαμε και τα τεράστια και επαναλαμβανόμενα επικοινωνιακά του λάθη, ενδεδυμένα με ψεύδη και θράσος, κατά την πάγια και προσφιλή τακτική του. Και φανταστείτε πως ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί και οι «ανώνυμοι παραταξιακοί παπαγάλοι» της συντακτικής τους επιτροπής του OROPOSVOICE, που κωφεύουν μετά τις «απειλές αποκαλύψεων» των ονομάτων τους, την προηγούμενη εβδομάδα.

 Πραγματικά επιχείρημα για γέλια και για κλάματα. «Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι λυπηρό να βλέπουμε σήμερα τον επί μια πενταετία «δήμιο» της ανάπτυξης του Αυλώνα, να χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» χάριν της μικροπολιτικής που ακολουθεί. Είναι ντροπή!..» τελειώνουν στο χθεσινό Δελτίο Τύπου του Δήμου Ωρωπού.

Για ακόμα μία φορά εμείς σας απαντάμε με στοιχεία. Αφήστε τους ανέξοδους λεονταρισμούς και διοικήστε τον Δήμο. Σας καλούμε να ξεφύγετε από τη σφαίρα του φανταστικού, του εντυπωσιασμού άνευ αντικρίσματος και της «υποτιθέμενης» διοίκησης σας και να δείτε την πραγματικότητα.

Η επικοινωνιακή διαχείριση  τόσο μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων, αντί να κατευνάσει, αυτήν τη φορά προκαλεί, αλλά η «ομάδα διαχείρισης» και οι «σοφοί παρατρεχάμενοι» δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τα πάντα ως επικοινωνία. Δεν έσκυψαν το κεφάλι, δεν επέδειξαν ευθιξία, δεν αναγνώρισαν τα λάθη τους, αλλά εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι με επικοινωνιακά τρικ θα τη γλιτώσουν και αυτήν τη φορά. Αυτό είναι ένα  μεγάλο λάθος και πολύ πιθανά  μοιραίο για τον Δήμαρχο και την κλειστή του ομάδα που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εντός της παράταξής τους .Έφτασε ο καιρός να  αντιληφτούν πως δεν μπορούν να κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση για τα πάντα.

Ας μείνουν στα «ρηχά» και στην πεζή πραγματικότητα με τους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς στην «γέφυρα της ελπίδας» με τα λαμπάκια τους, προάγοντας εικόνες και ψεύτικα  χαμόγελα, που ομολογουμένως σε αυτά είναι  καλοί. Στα άλλα δεν θα μπορέσουν ποτέ να δώσουν σοβαρές λύσεις, εφόσον πάντα θα κυνηγούν τις εξελίξεις…

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here