Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ… που είναι;

0
686

Όταν γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα πως η Δημοτική Αρχή προέβη σε μια ακόμα προκλητική ανάθεση για την «κοπή υψηλών δένδρων» με το ποσό των 22.500€ και μάλιστα για τριών ημερών εργασία και 10 δένδρα, απάντησαν με δελτίο τύπου, προσπαθώντας να μας κοροϊδέψουν, για άλλη μια φορά!

Έγραψαν οι νέοι φωστήρες του γραφείου τύπου του Δήμου Ωρωπού πως:

« Ο Δήμος Ωρωπού ολοκλήρωσε με επιτυχία την κοπή δέντρων και αποφεύχθηκαν σοβαρά προβλήματα και με το πέρασμα της πρόσφατης (14/12) κακοκαιρίας. Κόπηκαν εγκαίρως περίπου 60 μεγάλα δέντρα και περίπου 30 δενδρύλια σε όλη την επικράτεια του Δήμου. Παράλληλα κοντά σε δρόμους, παιδικές χαρές και δημόσια πάρκα έγιναν κλαδέματα σε επικίνδυνα σημεία για τη δημόσια ασφάλεια. Όλες οι επεμβάσεις των τεχνικών υπηρεσιών έγιναν για πρώτη φορά μετά από οργανωμένο και σχεδιασμένο πλάνο δράσης και πάντα σύμφωνα με τη μελέτη και την επίβλεψη γεωπόνου…» και παρουσίασαν οι αθεόφοβοι τα αυτοκίνητα, τα μηχανήματα και τους εργαζόμενους του Δήμου, να εργάζονται για την κοπή και απομάκρυνση των κομμένων δένδρων!Συγγνώμη, με τα 22.500€ που ανέθεσαν ποιες εργασίες έγιναν;

Πόσες ημέρες εργάστηκε ο εργολάβος;

Ποσά δένδρα έκοψε και που;

Ακόμα το ψάχνουμε…

 

Το επόμενο μαγικό που διαβάσαμε στο γελοίο Δελτίο Τύπου, ήταν πως: Όλες οι επεμβάσεις των τεχνικών υπηρεσιών έγιναν για πρώτη φορά μετά από οργανωμένο και σχεδιασμένο πλάνο δράσης και πάντα σύμφωνα με τη μελέτη και την επίβλεψη γεωπόνου…»

Ο ίδιος «ΓΕΩΠΟΝΟΣ» με το σχέδιο δράσης, δεν κατάφερε να υποδείξει κάποιες νέες θέσεις για να επαναφυτευτούν οι φοίνικες που ξηλωθήκαν από την παραλία του Ωρωπού, μετά από 20 χρόνια και σαπίζουν στο γήπεδο του Ωρωπού!

 

 

 

 

Επίσης ο ίδιος επιστήμονας «ΓΕΩΠΟΝΟΣ» υπέδειξε να μπει φωτιά στον υδροβιότοπο του Ωρωπού και να καούν οι καλαμιές που φιλοξενούν δεκάδες αποδημητικών πουλιών και φωλιές αναπαραγωγής τους!

Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία, τώρα που δεν κυκλοφορεί κόσμος και άρχισαν να ξηλώνουν τον υγροβιότοπο. Βάλανε καταστροφέα και μετά φωτιά!!!.

Κάποιος πρέπει να απαντήσει για αυτές τις γελοιότητες και ειδικά για την καταστροφή στον Υδροβιότοπο. Από τα λίγα που θυμόμαστε, κάποιοι έχουν «ορισθεί» υπεύθυνοι για την καθαριότητα και τις συντηρήσεις των υποδομών στον κάμπο Ωρωπού, που σήμερα κωφεύουν…

Τους θυμόμαστε να κομπάζουν σε διάφορες εκδηλώσεις των κατοίκων της περιοχής και να επιζητούν την αναγνώριση μέσω κάποιων εργασιών που είχαν διατελέσει…

ΤΩΡΑ;…

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here