Πληθαίνουν οι φωνές αμφισβήτησης…

0
885

Πληθαίνουν οι φωνές αμφισβήτησης από πολίτες της κοινωνίας του Ωρωπού, επωνύμους και μη. Μετά το άρθρο μας σχετικά με την ελλιπέστατη πληροφόρηση από την Δημοτική Αρχή που αγγίζει τα όρια της αδιαφορίας και το τελευταίο «ενημερωτικό» Δελτίο Τύπου που ανήρτησαν την (Κυριακή 24-1-2021), με μοναδικό σκοπό να «τιμωρήσουν» τις απλές διαπιστώσεις που καταθέσαμε στο άρθρο μας και όχι να πληροφορήσουν ουσιαστικά τους συνδημότες μας, έρχεται μια ανάρτηση του Ιατρού και πρώην Δημάρχου κ.Οικονομάκου Γιάννη, που δημιουργεί μεγάλες απορίες.

Καταθέτει τις εύλογες απορίες του για έναν άνευ προηγουμένου καθησυχασμό που δεν προκύπτει από πουθενά, με την προτροπή της Δημοτικής Αρχής!

θα κατατάξουν και αυτόν στους «κακόβουλους, ανεύθυνους και παραποιητές της πραγματικότητας;» οι κύριοι που επιμελούνται τα αυστηρά Δελτία Τύπου και απαντούν σε συνδημότες σας που καθημερινά αγωνιούν;

Κύριοι, συνεχίζονται οι επικοινωνιακές σας αστοχίες και το χειρότερο όλων είναι πως «.. με ζητήματα Υγείας και ασφάλειας των πολιτών δεν μπορεί να παίζει κανείς μιας ακόμα και στον λαϊκισμό και την κακοήθεια υπάρχουν όρια…» όπως γράψατε και είσθε οι πρώτοι διδάξαντες…

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!..

 ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ:

«… Ο πρώην Δήμαρχος, Ιατρός, Γιάννης Οικονομάκος, έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση σε σχέση με τον αριθμό των κρουσμάτων του COV-19 στο Δήμο μας:

Με ιδιαίτερη ανησυχία βλέπω μια προσπάθεια εφησυχασμού στο θέμα που αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων στο Δήμο μας, ο οποίος επισήμως αναφέρεται ως σχετικά χαμηλός.

Με την ιδιότητα του ιατρού και ευρισκόμενος σε συνεχή επαφή με τους συμπολίτες μου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο αριθμός των κρουσμάτων του COV-19 στο Δήμο μας έχει αυξητική τάση, γεγονός το οποίο οφείλει να μας ευαισθητοποιεί περισσότερο, ώστε να μην επιτρέψουμε περισσότερη διασπορά και μεγαλύτερο κίνδυνο για την υγεία τη δική μας, της οικογένειάς μας και του κοινωνικού συνόλου.

Παίρνουμε τα μέτρα μας και παραμένουμε ασφαλείς…»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here