Ξένο σώμα από την πρώτη στιγμή!

0
389

Ένα τεράστιο παρασκήνιο, είχε στηθεί από καιρό, γύρω από την υιοθέτηση και αξιοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου κ.Χρυσούλα Φώτη, από την πρώτη στιγμή που επέλεξε να συνταχθεί στο πλευρό του Δημάρχου κ.Γιασημάκη Γιώργου.

Όπως ολόσωστα εντοπίσαμε σε προηγούμενα κείμενά μας, σε καμία των περιπτώσεων δεν έγινε αποδεκτός από την υπάρχουσα ομάδα διοίκησης στην Ενότητα Καπανδριτίου. Για λόγους που μόνο αυτοί γνώριζαν, δεν θέλησαν να αποδεκτούν την επιλογή του Δημάρχου τους και να στηρίξουν τον κ.Χρυσούλα.

Έχουμε  στην διάθεση μας, όλο το κείμενο παραίτησης του ανεξάρτητου πλέον Δημοτικού Σύμβουλου Καπανδριτίου. Με μια μακροσκελή επιστολή, προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και το φιλοπόλεμο κλίμα που έζησε στην οληγομηνη θητεία του. Πραγματικά, αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, καταδεικνύουν την εκρηκτική κατάσταση που έχουν διαμορφώσει τα στελέχη της Δημοτικής διοίκησης στην Ενότητα Καπανδριτίου!

Για γέλια και για κλάματα οι αντιδράσεις, αλλά και το σκεπτικό των διοικούντων «συντοπιτών συναδέλφων», που ένοιωσαν να «απειλούνται» από ένα άνθρωπο, με αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά στο χωριό του, απόλυτα δοτικό και έτοιμο ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει τους συγχωριανούς του. Η πρώτη αντίδραση ήρθε με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Ωρωπού, ελάχιστες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του:

Επιστολή προς τον επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης < Συνεργασία Ευθύνης > και Δήμαρχο Ωρωπού κ. Γιώργο Γιασημάκη

Θέμα : <<Ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Φώτη Χρυσούλα>>

Αγαπητέ Δήμαρχε, Φίλε Γιώργο

Συμπορευτήκαμε μαζί σου στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές κόντρα σ’ ένα σύστημα διαφθοράς, διαπλοκής και κακοδιαχείρισης που ταλαιπωρούσε τον τόπο μας τα τελευταία χρόνια. 

Είμαστε διατεθειμένοι « ΜΑΖΙ ΣΟΥ» να παλέψουμε ώστε να μην ξανά φυτρώσουν στην κοινωνία μας τέτοιου είδους πρακτικές και λογικές που θα οδηγήσουν τον τόπο μας στην απομόνωση και την τοπική αυτοδιοίκηση στην πλήρη απαξίωση από την κοινωνία.

Η προσπάθεια νεόκοπων και δήθεν ενωτικών δημοτικών συμβούλων να εισχωρήσουν με «Βέτο», με χυδαίους χαρακτηρισμούς και με ανεπίτρεπτη συμπεριφορά στην προσπάθεια που ΜΑΖΙ ΣΟΥ ξεκινήσαμε, μόνο οργή μπορεί να μας προκαλέσει.

Λογικές πολιτικής συναλλαγής για την προσωπική ανάδειξη ορισμένων απέχει παρασάγγας από την λαϊκή εντολή που λάβαμε στις 2 Ιουνίου του 2019, αλλά πάνω απ’ όλα είναι πέρα και έξω από την πολιτική, κοινωνική και ηθική μας υπόσταση.

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Οι τίτλοι και οι «καρέκλες» κατακτούνται με αγώνες και με προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, δεν χαρίζονται, πολλώ δε μάλλον δεν αποκτούνται  με εκβιασμούς. Όσοι επιθυμούν να συμπορευτούν μαζί μας είναι καλοδεχούμενοι. Οι προσωπικές πολιτικές, μας χωρίζουν και δεν μας ενώνουν. Αν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την «ΔΗΘΕΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ» νομίζουν ότι μπορούν να εκβιάζουν και να χτυπούν το χέρι στο τραπέζι, μάλλον είναι βαθιά νυχτωμένοι και εκτός πραγματικότητας.

Την πλειοψηφία μας την έδωσε ο ΛΑΟΣ του ΩΡΩΠΟΥ και όχι προσωπικές πολιτικές και τα μεγάλα ΕΓΩ. Τέτοιες λογικές προσβάλουν τα δημοκρατικά αισθήματα όλων μας και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τις κάνεις ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ! 

Τρομπούκης Χρήστος, Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου Πολυδενδριου (υπογραφη)

Ντάσης Μιχάλης, Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ωρωπού (υπογραφη)

Καρακίτσος Σπύρος, Τοπικός Σύμβουλος Καπανδριτίου (υπογραφη)

Βαλανίδης Χρήστος, Τοπικός Σύμβουλος Καπανδριτίου (υπογραφή)

 

 

 

 

 

 

Σε επόμενο κείμενο μας θα παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη την επιστολή, που εξηγεί τους πραγματικούς λόγους παραίτησης του κ.Χρυσούλα.

Τις απαντήσεις του στον καθημερινό ανηλεή πόλεμο που δέχονταν κάθε στιγμή, τις απαράδεκτες συμπεριφορές των συναδέλφων του, αλλά και την αδυναμία του Επικεφαλής να στηρίξει την αρχική του επιλογή και παράλληλα να δώσει πραγματικές λύσεις σε σαθρές συμπεριφορές και απαράδεκτες επιθέσεις από ανθρώπους που θεωρεί στελέχη του.

Ο έλεγχος έχει χαθεί σε κάθε επίπεδο και αποδεικνύεται καθημερινά από τέτοια γεγονότα. Η αδυναμία διαχείρισης είναι πλέον δεδομένη και επιβεβαιώνεται από άπλες πράξεις αλλά και ηχηρές αποχωρήσεις που καταρρακώνουν το όποιο κύρος και αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής.

Οι αντιδράσεις θα υπάρξουν αλυσιδωτές και δύσκολα διαχειρίσιμες για τους ανθρώπους που νομίζουν πως μια κλειστή κάστα συνεργατών, μπορούν να ποδηγετούν το σύνολο της διοίκησης. Και όλα αυτά, μόλις στα μισά της «μαρτυρικής» θητείας τους…

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here