ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

0
643

Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές!

Η νέα δομή μεταναστών στην Μαλακάσα, ήρθε και θα μείνει για πολλά-πολλά χρόνια στην περιοχή μας, με όλες τις συνέπειες. Θα μας απασχολήσει τα επόμενα δέκα χρόνια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καθώς και όλες τις Δημοτικές Αρχές που θα ακολουθήσουν.

Θέλαμε με ένα σχόλιο μας, να παρουσιάσουμε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου κ.Λίτσα Κωνσταντίνου, που «εξεμάνην» από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και «αγανακτισμένος» ανήρτησε την παρακάτω δημοσίευση που παρουσιάζουμε, αυτούσια.

Η απάντηση ήρθε από τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του, συνυποψήφιο της Δημοτικής Αρχής και συνακόλουθο σε όλες τις ενέργειες που έχει προγραμματίσει μέχρι σήμερα η διοίκηση, στον σχεδιασμό των  «αντιδράσεων» για την απομάκρυνση των δομών από την περιοχή μας.

Τα λόγια περιττεύουν…

Βασίλης Μυλωνάς

«…Κώστα, καλημέρα, με τσιγκλάς….

Υπάρχει περίπτωση να σταθείτε απέναντι όταν πείνετε ΜΑΖΙ κρασάκι στο χωριό σου;;;;

Ξέρεις πάρα πολύ καλά πως κάνεις πολιτική και πως δεν κάνεις……….πολιτική.

Ελπίζω να μην βρεθεί κανείς να πει πως κάνω αντιπολίτευση…»

 

Και προσπαθώντας να «διορθώσει» λίγο αργότερα, επανέρχεται με νέο του σχόλιο:

Βασίλης Μυλωνάς

«… Επειδή έμαθα στην μικρή διαδρομή μου στα κοινά και θητεύοντας κοντά στον αείμνηστο Δήμαρχο Αυλώνα, Δημήτρη Κυριακού, πως, δεν κάνεις ΠΟΤΕ μυστικές συναντήσεις με τους δημίους σου εάν θέλεις να είσαι καθαρός!!! Αυτό το κάναμε πράξη την δεκαετία του 90 που από το αποτέλεσμα του αγώνα μας, του αγώνα ΟΛΩΝ μας, κριθήκαμε θετικά.

Αδίκησα τον Κώστα τον Λίτσα μιλώντας για ” κρασάκι”, γιατί το “κρασάκι” με τον υπουργό που μοιράζει εκατομμύρια στις τοπικές κοινωνίες, εκατομμύρια που βγαίνουν από τις πλάτες απελπισμένων προσφύγων και μεταναστών, το έπινε μυστικά, ΟΛΗ η πολιτική ηγεσία του Δήμου προεξάρχοντος του ΔΗΜΑΡΧΟΥ μας φυσικά!!!!!!!

Αγαπητοί Κύριοι, εγώ ξέρω και έχω μάθει πως, εάν θέλεις να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ γιατί αδηκείσαι, οι συναντήσεις με τους αρμοδίους φορείς, Υπουργούς, Γραμματείς, Περιφερειάρχες κτλ. είναι ΜΟΝΟ θεσμικές και στο φως!!!!!!!

Οι μυστικές συναντήσεις και μόνο που είναι μυστικές είναι ύποπτες!!!!

Γιαυτό ο κόσμος αδιαφορεί και αντιδρά αρνητικά…»

Τα συμπεράσματα, δικά σας!

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΙΤΣΑ:

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

«… Η αίτηση ακυρώσεως που ασκήσαμε για το θέμα των Δομών Φιλοξενίας της Μαλακάσας θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά τη δικάσιμο της 5ης Μαρτίου 2021. Μετά τις αιτήσεις ακυρώσεως που καταθέσαμε, δημοσιεύτηκε την 9η Δεκεμβρίου 2020 ο νόμος 4759/2020, στο άρθρο 146 του οποίου περιλαμβάνεται ειδική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η εγκατάσταση δομών φιλοξενίας σε δάση και αναδασωτέες εκτάσεις, ενώ οι δομές που βρίσκονται σε δάση και αναδασωτέες εκτάσεις συνεχίζουν να λειτουργούν νομίμως, εφόσον εντός χρονικού διαστήματος ενός έτους λάβουν έγκριση επεμβάσεως σε δασική έκταση (!). Πρόκειται για ευθεία, πρωτόγνωρη και κατάφωρη προσπάθεια παρέμβασης του Νομοθέτη στη διεξαγόμενη δίκη. Το πολιτικό ζήτημα είναι τεράστιο, ο εμπαιγμός εκ μέρους του Κράτους στους πολίτες του Δήμου Ωρωπού και δη στους κατοίκους της Μαλακάσας όμως, είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Είναι σαφές ότι οι συνήγοροι του Δήμου μας, θα προβάλουν εκ μέρους μας τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία περί αντισυνταγματικότητας της παραπάνω νομοθετικής ρύθμισης.

Αποκλεισμοί. ΜΑΤ. Ποινικές διώξεις με μεθόδευση. Απαξίωση θεσμών και ποιότητας ζωής των πολιτών.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ, ή αλλιώς, η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ…»

 

Κωνσταντίνος Λίτσας,

Αντιδήμαρχος Μαλακάσας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here