Σφοδροί άνεμοι….μεγάλα ναυγια!

0
475

Με την γνωστή βορβορώδη γραφή, εμφανίστηκαν μετά από καιρό τα μέλη της «συντακτικής επιτροπής»(OROPOSVOICE) και  όψιμοι, αυτόκλητοι εκφραστές της Δημοτικής ομάδας διοίκησης. Σε ένα κείμενο που προσπαθούν να υπερασπιστούν την 18μηνη ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής, επιστρέφουν για άλλη μια φορά στην γνωστή τακτική μηδενισμού, αποδόμησης, και απαξίωσης του πρώην Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση.

Είναι γνωστό πλέον, σε όλο τον τοπικό πολιτικό κόσμο οι τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν, από την πρώτη στιγμή ύπαρξής τους, να «εξαφανίσουν» με κάθε τρόπο το αποτύπωμα της πενταετούς πολιτικής του διαχείρισης και να συμφιλιωθούν με το γεγονός πως η παρουσία του υπήρξε φωτεινή αναλαμπή για τον τόπο μας.

Ακόμα και σήμερα, μετά από σχεδόν δυο χρόνια δικής τους διαχείρισης, τον βρίσκουν μπροστά τους, ολοκληρώνοντας τα έργα του και εφαρμόζοντας  αποφάσεις της δίκης του διοίκησης.Φυσικά αυτή η δικαίωση, δεν αναζητείται μέσα σε τραγικά κείμενα ανωνύμων εγκάθετων συντακτών, βολεμένων και τοποθετημένων για τον «ειδικό σκοπό» να δυναμιτίζουν, να υβρίζουν, να λοιδορούν τους εκπροσώπους χιλιάδων συνδημοτών μας, που για συνειδητούς λόγους στήριξαν και στηρίζουν την Δημοτική Ομάδα του πρώην Δημάρχου.

Ευτυχώς, για τους περισσότερους πολίτες, υπάρχουν και αυτοί, που γρήγορα αντιλήφθηκαν τους δόλιους σκοπούς τους, τις εγκληματικές διοικητικές παραλείψεις και την άκρατη ιδιοτέλεια που χαρακτηρίζει τα περισσότερα στελέχη που σήμερα νέμονται την τοπική εξουσία.

Άνθρωποι που αποτέλεσαν κορυφαία στελέχη τους, συνυποψήφιοι, συνοδοιπόροι και ενεργοί διαμορφωτές της προσπάθειας ανάδειξής τους, στην διοίκηση του Δήμου Ωρωπού. Και σήμερα, απογοητευμένοι παρακολουθούν το ψεύτικο οικοδόμημα να κατακρημνίζεται, μαζί με τα χιλιάδες ψέματα και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από ένα παρασιτικό σύστημα διαχείρισης ημετέρων και κολλητών στηριζόμενα από κάποιους, που επιπλέουν πολιτικά και προσπαθούν να κάνουν καριέρες ως εκφραστές ενός εγκληματικού λαϊκισμού.

Σας το αφιερώνουμε:

Δήμος Ωρωπού: Σφοδροί άνεμοι….μεγάλα ναυάγια.

(Μπουλέκος Κώστας    Κυριακή 7 Μαρτίου)

Οι μεγάλες τύχες, όπως ακριβώς οι σφοδροί άνεμοι, δημιουργούν μεγάλα ναυάγια. Ας το έχουν αυτό στο νου τους ορισμένοι δραγουμάνοι της εξουσίας..

 «…Στο Δήμο Ωρωπού νομίζουν, ότι η πανδημία και η ασυλία που έχουν από τοπικά μέσα ενημέρωσης τους προσφέρουν σκοτεινές σκιές αδιαφάνειας και ρουσφετιού. Το κάνουν με απευθείας αναθέσεις (γατάκι ο Θωμάς),το κάνουν με προσλήψεις(ο κουμπάρος, η κουμπάρα της κουμπάρας, της συζύγου κ.λ.π). Όλα αυτά συνδέονται με λογικές του χθες. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι θέμα θεσμών και προστασία της δημοκρατίας από τον ίδιο το Δήμαρχο και τη διοίκηση του. 

Δεν γίνεται να έχει περάσει ένας χρόνος που βιώνουμε μία πανδημία και που θα συνεχίσουμε να βιώνουμε και το 2021 και να μην καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα μείωσες των τελών αν και είχαν δεσμευτεί στη ψήφιση του προηγούμενου προϋπολογισμού.

Δεν γίνεται σε περιόδους υγειονομικής και κοινωνικής κρίσης αντί να μειώνει τα έξοδα των δημοτών να τα διατηρεί ίδια.

 Δεν γίνεται να μην αποτυπώνεται η πανδημία στο προϋπολογισμό του Δήμου ενισχύοντας κοινωνικές πολιτικές…….ψιλά γράμματα!!!!!» 

 

 

 

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here