ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ για συγκεκριμένους λόγους, σε … ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

0
655

Οικονομική επιτροπή διεξήχθη χθες (16 Μαρτίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00)  μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου συζητήθηκαν έξι θέματα. 

Στο δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το θέμα:

«… Ορθή επανάληψη της υπ.αριθμ.33/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής ως προς τους όρους διακήρυξης δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για χώρο στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Χαλκουτσίου…»

Ο Δήμαρχος Ωρωπού λοιπόν προκηρύσσει φανερή και προφορική μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΚ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ωρωπού ως εξής:

Το μίσθιο θα πρέπει να πληρεί (περιγραφή):

Να βρίσκεται πλησίον του 1ου Γυμνασίου και του Δημοτικού σχολείου ΔΚ Χαλκουτσίου  

Να έχει έκταση από χίλια επτακόσια τετραγωνικά (1.700) τ.μ. και άνω

Να εφάπτεται σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο

Να έχει δυνατότητα εισόδου-εξόδου

Να έχει ομαλή κλίση…»

Πουθενά όμως δεν διαβάσαμε στους όρους διακήρυξης πως, θα πρέπει το ακίνητο να ΑΝΗΚΕΙ  σε Δημοτικό ή Κοινοτικό Σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής από την περιοχή του Χαλκουτσίου και μάλιστα εξαιρετικά προβεβλημένο στα πέριξ του Δήμου Ωρωπού!

Αυτά λένε οι πληροφορίες, που έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στον οικισμό του Χαλκουτσίου. Κανένας κάτοικος της περιοχής δεν μπορεί να πιστέψει πως μπορεί να ευσταθούν τέτοιου είδους καταγγελίες με τον εν λόγω διαγωνισμό να «φωτογραφίζει» συγκεκριμένο ακίνητο, συγκεκριμένων ανθρώπων, στελεχών της Δημοτικής Αρχής.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά και θα ενημερώσουμε από την ανάρτηση της απόφασης στην Διαύγεια, όταν προκύψει  ο ανάδοχος…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here