Λόγια…Λόγια…Λόγια!..

0
482

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!..

Η έλλειψη σοβαρότητας που χαρακτηρίζει την Δημοτική Αρχή, είναι εμφανής ακόμα και στο επίσημο μέσο ενημέρωσης, αυτό του Γραφείου Τύπου του Δήμου Ωρωπού. Τουλάχιστον αυτούς, μπορούμε να τους θεωρήσουμε «ομότιμους» συνομιλητές, μιας και γνωρίζουμε τις ταυτότητες και τους εντολείς τους!

Για τις άλλες κραυγές, που προσπαθούν να υποκαθιστούν κάθε φορά τον Δήμαρχο Ωρωπού, εκφράζοντας την «επίσημη πολιτική αντίδραση» της Δημοτικής Αρχής και δεν είναι άλλοι από τους συντάκτες της επιτροπής του OROPOSVOICE, δεν θα ασχοληθούμε καθόλου. Απλά να γνωρίζετε πως κανένας δεν σας λαμβάνει υπόψη του, καθώς αδυνατείτε να λάβετε ακόμα και την «ελάχιστη μερίδα» στην τοπική πίττα της ενημέρωσης, που ίσως σας αναλογούσε. Κουράζετε αφάνταστα με την συνεχή επανάληψη και τον εμπρηστικό, ακατάληπτο λόγο που χρησιμοποιείται…

Τελικά, ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, λεφτά υπάρχουν και το επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο!.. Εσείς μας είπατε πως αναλάβατε «άδεια ταμεία» και στήσατε πολιτικές κρεμάλες στις πλατείες όλων των χωριών μας, για να καταδικάσετε τους προκατόχους σας, κατά την ανάληψη της διοικητικής σας υποχρέωσης. Ακόμα περιμένουμε τις αποδείξεις από την «κακοδιαχείριση» που ανακαλύψατε από όταν αναλάβατε και τα πορίσματα των Ελεγκτών της Δημόσιας Διαφάνειας, που θα έβαζαν στην φυλακή τον προηγούμενο Δήμαρχο! Δικά σας λόγια ήταν, έτσι λέγατε όπου βρισκόσασταν, με αυτά τα ψέματα φορτώσατε την κοινωνία του Ωρωπού!

Σήμερα, χρεώνεται με 1.000.000€ για 8μηνες συμβάσεις τα Δημοτικά Ταμεία, εξυπηρετώντας και αποπληρώνοντας τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις και υποσχέσεις, με τακτικές που δεν έχουμε ξαναζήσει τα τελευταία 20 χρόνια!

Απροκάλυπτα, χωρίς ίχνος ντροπής, με απίστευτη θρασύτητα αλλά και αναίδεια στο πρόσωπο των συνδημοτών μας, «βολεύετε» ανθρώπους ξεπληρώνοντας τις προεκλογικές τους υπηρεσίες.

Θα πρέπει να δεχτούμε σήμερα, την δική σας λογική που ορίζει πως οι νέες υπάλληλοι της ύδρευσης και του πρασίνου, θα εργάζονται με φούστες και δωδεκάποντες γόβες, ή ότι οι συμμετέχοντες εκλεγμένοι στα Τοπικά Συμβούλια των χωριών τους θα παρέχουν της Υπηρεσίες τους με το «αζημίωτο», παράλληλα σαν εργαζόμενοι! Και όπου αυτό δεν υφίσταται, κάποιος γόνος στελέχους της διοίκησης προσελήφθη και θα εργαστεί αποπληρώνοντας την συμμέτοχη της οικογενείας στις εκλογές…

Για τους άμεσους «συγγενείς» δεν θα πούμε τίποτα! Ευτυχώς η κοινωνία είναι ακόμα μικρή και γνωρίζει, ή θα μάθει πολύ καλά…

Μετά από 18 μήνες Διοίκησης, προβήκατε στην πρώτη πολιτική σας κίνηση, που καταδεικνύει τις ακριβείς προθέσεις σας. Όταν έχετε πραγματοποιήσει όλους και όλους τρεις διεθνείς διαγωνισμούς, όταν οι απευθείας αναθέσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όταν οι γνωστοί, κολλητοί εργολάβοι-ανάδοχοι, βολεύονται και προτιμούνται σαν φίλοι από τα παλιά, δεν περιμέναμε πράξεις λογικής και αξιοπιστίας.

Καλοί είναι οι αριθμοί, καλές και οι στατιστικές. Η Διαύγεια του Δήμου Ωρωπού όμως, είναι αμείλικτος πάροχος αληθείας. Και δεν σας δικαιώνει, σε καμία των περιπτώσεων…

Κατακλύστηκε το messenger με ερωτήσεις σχετικά με τα πρόσωπα που προσλήφθηκαν από την Δημοτική Αρχή. Λόγο του νόμου «περί προσωπικών δεδομένων» δεν μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε.

Μπορούμε όμως να σας «διδάξουμε» τον τρόπο να περιηγηθείτε στην Διαύγεια του Δήμου Ωρωπού, αναζητώντας με τους αριθμούς των αποφάσεων του Δημάρχου(6 ΈΞΙ) στον αριθμό, τις επιλογές του για την αξιολόγηση των 107 συνδημοτών μας για τις 8μηνες συμβάσεις.

Συντονιστείτε…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here