«Ο Γιόζεφ Γκέμπελς ωχριά μπροστά στον κ. Γιασημάκη…»

0
253

Οι απόπειρες «πολιτικής εξόντωσης» κατά του προσώπου μου και του συνδυασμού μου, που ηγήθηκε του Δήμου Ωρωπού, κατά την τελευταία πενταετία, είναι συνεχείς!

Ο κ. Γιασημάκης έδειξε τις προθέσεις του από την πρώτη στιγμή, που ο κόσμος του Ωρωπού έδωσε την πολιτική εντολή του. Από τις πρώτες στιγμές που ανέλαβε τη διοίκηση του τόπου μας, νιώθοντας πραγματική εμμονή, δεν σταμάτησε να σπιλώνει, να κατηγορεί αβάσιμα, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να αμαυρώσει το τεράστιο έργο μας που αφήσαμε παρακαταθήκη στους Δημότες και το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, υλοποιούν σήμερα οι ίδιοι!

Θα περιμέναμε μετά από 19 μήνες διοίκησης, να μπορούσαν να κατανοήσουν την θέση που βρίσκονται και τον τεράστιο όγκο εργασίας που είναι υποχρεωμένοι να διατελέσουν. Παρόλα αυτά, δεν σταματούν λεπτό να προσπαθούν να συκοφαντούν εμένα προσωπικά, αλλά και τους συνεργάτες μου, σε κάθε δοθείσα ευκαιρία!

Το νέο τους αφήγημα αφορά δημοσίευμα που τροφοδότησαν την ιστοσελίδα Attica Today, η οποία προέβη σε αισχρούς ισχυρισμούς, κατασκευάζοντας ένα κατάπτυστο κείμενο περί «κατηγοριών και πλαστογραφίας αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου, ζημιώνοντας μάλιστα τον Δήμο δεκάδες χιλιάδες ευρώ!!!»…

Οι καλούμενοι «δημοσιογράφοι», δεν μπήκαν καν στο κόπο να ερευνήσουν στο παραμικρό τις κατηγορίες. Το πώς οι ίδιοι, αλλά και οι εντολείς τους, «ανακάλυψαν» πλαστογραφία αλλά και ζημία δεκάδων χιλιάδων ευρώ, είναι πραγματικά απορίας άξιον.

Και οι δύο πλευρές, εντολείς και εντολοδόχοι, με απύθμενες χυδαιότητες και ανακρίβειες, θεωρούν και πιστεύουν πως οι συνδημότες μας δεν έχουν το ελάχιστο κριτήριο να αντιλαμβάνονται την αλήθεια και να αποκωδικοποιούν κατάπτυστες και αίολες κατηγορίες. Δεν έχουν κανένα κώδικα ηθικής και δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θυσιάζοντας τα πάντα στον βωμό της πολιτικής τους ανέλιξης.

Είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε στην ουσία των γεγονότων, καθώς μηνυτής είναι ο ίδιος ο σημερινός Δήμαρχος Ωρωπού και κάποια από τα στελέχη του και «αφορά την τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου προς εξοικονόμηση δαπάνης για τη φύλαξη των δημοτικών εγκαταστάσεων της Τοπικής Κοινότητας Μαλακάσας, λόγω του προβλήματος που προέκυψε από την εγκατάσταση των προσφύγων – μεταναστών στο Στρατόπεδο Γερακίνη στη Μαλακάσα…»

Μια πρόταση που ποτέ δεν υλοποιήθηκε και δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ, καθώς τελικά, μετά την αποκατάσταση κλίματος ηρεμίας -καθότι δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι από τους κινδύνους που υπολαμβάνονταν ότι θα προέλθουν από την εγκατάσταση των προσφύγων – κρίθηκε από τη Δημοτική Αρχή να μην ανατεθεί η φύλαξη σε εταιρία security, προς αποφυγή μη αναγκαίας πλέον δαπάνης, διότι θεωρήθηκε ότι η φύλαξη των δημοτικών εγκαταστάσεων μπορούσε να γίνει εκ των ενόντων με περιπολίες από δημοτικούς υπαλλήλους.

Μεγάλη σημασία έχει ότι, ο κ. Γιασημάκης και ο «πρόθυμος δημοσιογράφος», ενώ γνωρίζουν πως δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ, δολίως κατηγορούν για «οικονομική ζημία» του Δήμου μας, δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Κλείνοντας θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι μηνυτές, υπέβαλαν τη μήνυση όπως προαναφέρθηκε, 18 μήνες μεταγενέστερα (11.10.2017), αφότου δημοσιοποιήθηκε (07.04.2016) η 90/22.03.2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κινούμενοι από αντιπολιτευτική και μόνο διάθεση και με μοναδικό κριτήριο να αποκομίσουν εκλογικά οφέλη.

Άλλη μια πολιτική δίωξη του κ. Γιασημάκη στο πρόσωπό μου!..

Για το είδος αυτής της δημοσιογραφίας, δεν θα κάνουμε καμία αναφορά! Αυτό το είδος των «επαγγελματιών δημοσιογράφων» έχουν καταδικαστεί από την κοινωνία μας ως ανυπόληπτοι και εξαρτημένοι σε όλα τα επίπεδα και σε τοπικό και σε εθνικό. Καταδικάζουμε αυτούς που οπλίζουν τα χέρια τέτοιων «επαγγελματιών», δίνοντας μασημένη τροφή και κατευθυνόμενες πληροφορίες, μόνο και μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις και να πλήττουν ή τουλάχιστον να προσπαθούν, το κύρος, τη διαδρομή, την εγκυρότητα, αλλά και τον έντιμο αγώνα κάποιων συμπολιτών μας.

Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια και ο θαυμαστός εναγκαλισμός της Δημοτικής Αρχής, με κάποιους «λειτουργούς της ενημέρωσης».Υπηρέτες, συνέταιροι, εκβιαστές της εκάστοτε εξουσίας οικονομικής και πολιτικής.

Το αποτέλεσμα είναι πως κολυμπούν σε βρώμικα νερά και αρνούμαστε να τους εξακολουθήσουμε! Καλό, υπόλοιπο ταξίδι στην ανυποληψία σας. Θα σας παρακολουθούμε από κοντά και θα ελέγχουμε τις πράξεις σας, όσο κι αν αυτό σας φέρνει σε πλήρη σύγχυση και πανικό!

 

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού  «Πρώτα Ο Δημότης»

Θωμάς Δημ. Ρούσσης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here