Το απόλυτο ΧΑΟΣ, σε πολλές γειτονίες του Δήμου μας…

0
491

Χθες αναφερθήκαμε και αναδημοσιεύσαμε ανάρτηση της

ΝΕΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΩΡΩΠΟΥ, σχετικά με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει πάρει η ΜΗ συλλογή απορριμμάτων παντός τύπου, μπαζών, κηπαίων και κάθε λογής σκουπιδιών, που περισσεύει από τα σπίτια των συνδημοτών μας. Μια μικρή χωματερή, ξεπροβάλει καθημερινά σε πολλά σημεία του Δήμου μας και η ανικανότητα αποκομιδής και απομάκρυνσής τους, είναι χαρακτηριστική!

 

 

 

 

Οι ελάχιστοι οικιστές που επισκεφτήκαν την περιοχή μας λόγο των περιοριστικών μέτρων, η καθιερωμένη «καθαριότητα» που προγραμματίζουν όλοι οι κάτοικοι λόγο άνοιξης και γενικότερα η συντήρηση και η μικροεπισκευές που όλοι πραγματοποιούν ενόψει καλοκαιριού στις οικίες τους, έχουν οδηγήσει σε μια κατάσταση άνευ προηγουμένου…

Το χειρότερα από όλα είναι πως ακόμα δεν έχουμε δεχτεί τον καθιερωμένο συνολικό όγκο, τόσο των οικιστών, όσο και των επισκεπτών του Σαββατοκύριακου, με αποτέλεσμα να διαγράφονται δυσοίωνες προοπτικές για την καλοκαιρινή περίοδο.

 

 

 

 

 

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για την ζοφερή κατάσταση που παρουσιάζουμε, ειδικά στον Κάλαμο από όπου προέρχονται και οι Φώτο που μας έστειλε αναγνώστης μας, καθώς τόσο σε εργατικό δυναμικό(107,  8μηνες προσλήψεις εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί απασχολούνται στην καθαριότητα), αλλά και απορριμματοφόρα και μηχανήματα έργου, που είναι σε πλήρη λειτουργικότητα, δεν επιτρέπουν αυτές τις ζοφερές εικόνες!..

Να μην αναφερθούμε βεβαία στις δεκάδες απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους με σκοπό την απομάκρυνση ογκωδών απορριμμάτων και διαφόρους  καθαρισμούς. Αυτή είναι μια άλλη υπόθεση…

Οι ομοσπονδίες των Συλλόγων, οι Σύλλογοι μεμονωμένα, οι κάτοικοι παραθεριστές των οικισμών, εκπέμπουν καθημερινά SOS!!!..

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!..

που πρέπει να δοθούν, όσο είναι ακόμα νωρίς.

  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here