Κτηνωδία στην λίμνη ΜΠΕΛΕΤΣΙ ΑΦΙΔΝΩΝ

0
1308

Την ώρα που μιλούσε ο κ.Χαρδαλιάς, Αμυράς και Γιασημάκης, για την πραγματοποίηση της μελέτης πυρασφάλειας και πυροπροστασίας της περιοχής, κάποιοι σκότωναν τις χελώνες στη λίμνη Μπελέτσι…

Δεν μπορούμε πραγματικά να φανταστούμε που μπορεί να φτάσει η ανθρωπινή παράνοια! Ποιος νοσηρός νους μπορεί να πραγματοποιεί τέτοιες αποκρουστικές πράξεις και για ποιο λόγο αλήθεια.

Κατά την άποψη μας, θεωρούμε πως η πράξη αυτή είναι εγκληματική, θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά!

Σοκ έχει προκαλέσει η μαζική εξόντωση των νεροχελώνων στην τεχνητή λίμνη της Ιπποκρατείου Πολιτείας την ώρα που βρίσκονταν στην περιοχή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς και ο υφυπουργός περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα με νεκρές χελώνες βρέθηκαν κάτοικοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας και επισκέπτες της τεχνικής λίμνης Μπελέτσι το απόγευμα του Σαββάτου.

Λίγη ώρα αφότου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.και ο υπουργός περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς ολοκλήρωσαν την επίβλεψη των έργων πυροπροστασίας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ο δημοτικός σύμβουλος Αφιδνών Δημήτρης Βλάχος βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Μέσα σε ένα συρμάτινο καλάθι στην άκρη της λίμνης ήταν στοιβαγμένες δεκάδες νεκρές νεροχελώνες που ζούσαν στη λίμνη και αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here