ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ οι όροι διακήρυξης για το Ποδοσφαιρικό Γήπεδο του Αυλώνα

0
485

Η προσωπική ομάδα αποπροσανατολισμού και συγκάλυψης των πολιτικών του κ.Γιασημάκη, ξαναχτύπησε! Μετά από πολλές ημέρες απουσίας τους και την βαθιά βουτιά στην ανυποληψία και την απαξίωση των πολιτών του Δήμου μας που δοκιμάζουν, επανήλθαν χθες με ένα από τα γνωστά σε ύφος κείμενά τους, να δικαιολογήσουν τις απίστευτες αποφάσεις του Δημάρχου τους και των στελεχών του!

Με ακόμα ένα βλακώδες κείμενο, χωρίς να προσπαθούν καν να εξηγήσουν τις προθέσεις και την απίστευτη μεθοδολογία της Δημοτικής Ομάδας να κατασκευάσουν ένα έργο με προϋποθέσεις και κατασκευαστικούς όρους του 2004 στην σημερινή εποχή, επιδιώκουν να λασπολογήσουν με την γνωστή τακτική τους για άλλη μια φορά τον πρώην Δήμαρχο Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση.

Και να εξηγήσουμε.

Ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού, όπως ξεκάθαρα έχει αναφερθεί από την αρχή της νέας θητείας του ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ δεν θα μπορούσε και δεν θα το κάνει να είναι ενάντια μιας απόφασης για την δημιουργία ενός έργου, από όπου και αν προέρχεται. Έτσι λοιπόν με χαρά αποδέχτηκε και συμφώνησε στην ανακατασκευή του νέου χλοοτάπητα και των εργασιών που θα αναβαθμίσουν το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Αυλώνα!

Όλα αυτά αφορούν την απόφασή τους που συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της 12 Απριλίου 2021 και μια γενική Τεχνική Περιγραφή όπου αναφέρονταν οι εργασίες, χωρίς όμως να υπάρχουν οι ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ του όλου εγχειρήματος…Όταν οι όροι διακήρυξης και οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου αναρτήθηκαν στο ΕΣΗΔΗΣ, τότε φάνηκε η «γύμνια» και οι «διαβολικές λεπτομέρειες» που καθιστούν το έργο ανεπαρκή για τα σημερινά δεδομένα και ελλιπέστατο τεχνικά!

Προδιαγραφές ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Όταν το 2021 προσπαθείς να παραδώσεις στους πολίτες, αθλητές, μικρά παιδιά ακαδημιών των ποδοσφαιρικών ομάδων, τάπητα που κατασκευάστηκε με προδιαγραφές 20 ετών πριν, τότε ύποπτες συμφωνίες και μεθοδεύσεις μπορούν να κρύβονται πίσω από τέτοιες αποφάσεις…

Κύριοι, σήμερα τα γήπεδα φτιάχνονται με προδιαγραφές και τάπητες 6ης γενιάς και 61mm χιλιοστά πέλος και εσείς προτίθεστε να τοποθετήσετε τάπητα 4ης γενιάς και πέλος 41mm χιλιοστά…

Προδιαγραφές για αλλαγή τάπητα σε άλλους Δήμους ΣΗΜΕΡΑ!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Απάντηση φυσικά δεν πήραμε από την συντακτική ομάδα υπεράσπισης του Δημάρχου και ούτε περιμένουμε. Η γνωστή τακτική λέμε πολλά χωρίς να λέμε απολύτως τίποτα, πετώντας παράλληλα την μπάλα στην εξέδρα έχει καταγραφεί στις συνειδήσεις των λιγοστών αναγνωστών τους. Αυτή άλλωστε είναι και η τακτική του ιδίου του Δημάρχου, από την αρχή της θητείας του και το βασικό γνώριμο χαρακτηριστικό του.

Καλό θα ήταν όμως να γνωρίσουμε και τους πραγματικούς λόγους αυτής της αδικαιολόγητης απόφασης. Διακυβεύονται τα χρήματα των Δημοτών του Δήμου Ωρωπού(άνω των 600.000€) καθώς και η ασφάλεια των εκγυμναζομένων.

Είτε η ανεπάρκεια να αντιληφτούν τους όρους και τις προδιαγραφές της μελέτης(που εξηγείται σαν ΒΛΑΚΕΊΑ), είτε ακόμα χειρότερα, η γνώση του αντικείμενου και η συμφωνία των όρων(που εξηγείται σαν ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ για ευνόητους λόγους), οδηγούν στην κατασκευή ενός έργου με σοβαρές ατέλειες και ξεπερασμένες προδιαγραφές, που πρέπει να διορθωθούν ΑΜΕΣΑ!..

Ελπίζουμε οι αντιπολιτευτικές δυνάμεις του Δ.Σ. να αντιληφτούν την σοβαρότητα της κατάστασης και να προσφύγουν σε κάθε ελεγκτικό μηχανισμό διορθώνοντας το λάθος εν τη γενέσει του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here