Σε νέο ρόλο ο κ.Λούπης Νικόλαος!..

0
604

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανάρτηση του κ.Λούπη Νικολάου, σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές για τον τάπητα του γηπέδου του Αυλώνα, oπου αναλαμβάνει την υπεράσπιση των λαθεμένων επιλογών της Δημοτικής Αρχής.

Στα «αναβαθμισμένα» καθήκοντα του σαν εκπρόσωπος τύπου, παραμέρισε την «κουρτίνα» του αρχισυντάκτη της ανώνυμης ιστοσελίδας OROPOSVOICE, όπως τον γνωρίσαμε με την συγγραφική του ιδιότητα, καθότι και κατασκευαστής της, σε άλλους «δόκιμους αρθρογράφους» και βγαίνει στο προσκήνιο για να πείσει τους συμπολίτες μας για τις «θεάρεστες» προθέσεις της ομάδας διοίκησης.

Ας είναι και έτσι, θα το υποστούμε και αυτό! Άλλωστε έχουμε δει τόσα και τόσα δυο χρόνια σχεδόν έως σήμερα… το μόνο που δεν έχουμε δει όμως, είναι ο σχεδιασμός, η μελέτη και η πραγματική κατασκευή ενός έργου με την ταυτότητα του Δημάρχου Ωρωπού!

Ένα έργο που συνέλαβε, σχεδίασε και πραγματοποίησε από την αρχή, υλοποιώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και δικαιολογώντας τις τεράστιες προσδοκίες που δημιούργησε στον λαό του Ωρωπού. Τον Σεπτέμβριο κλείνουν δυο χρόνια θητείας και το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ κυριαρχεί από άκρη σε άκρη στην επικράτεια του Δήμου Ωρωπού.

Το «γεφυράκι των στεναγμών» και «το κίτρινο ποδήλατο» βέβαια, αλλά και τα ασβεστωμένα πεζοδρόμια των παραλιακών οικισμών του Δήμου μας επίσης, κατέδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και μάλλον έως εκεί θα μείνουν…

 

 

 

 

 

Ο τεχνοκρατικός τρόπος σκέψης σας κ.Λούπη, αλλά και η ελάχιστα μικρή πορεία σας στα κοινά του τόπου μας, δεν σας επιτρέπει να κρίνετε σαν «αήθη επίθεση» την έντονη και απολύτως δικαιολογημένη κριτική του πρώην Δημάρχου Ωρωπού στις μεθοδεύσεις και τα πονηρά μαγειρέματα που έχετε δρομολογήσει. Και σίγουρα θέλουμε να πιστεύουμε πως το μορφωτικό σας επίπεδο, δεν συνάδει με το ύφος και τον στόμφο της απολογητικής επιστολής που διαβάσαμε. Παρασύρεστε από άκρατη πολιτική θυμηδία, απόρροια της ελλιπούς πολιτικής πείρας σας και φυσικά της ανικανότητας που επιδεικνύουν οι συνεργάτες σας, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα έργο σύγχρονο, ολοκληρωμένο και κυρίως απόλυτα χρηστικό για τους πολίτες του Αυλώνα.

 

 

 

Η ψυχραιμία για την οποία μέμφεστε του κ.Θωμά Ρούσση, είναι το χαρακτηριστικό που σας ενοχλεί και αυτός είναι ο κύριος λόγος των συνεχών και απαραδέκτων επιθέσεων που δέχεται από τους «συναδέλφους» σου, καθώς δεν έχει σταματήσει από την αρχή ανάληψης των νέων καθηκόντων του, να ερευνά, να κρίνει, να επιτηρεί από κοντά τις ελάχιστες ομολογουμένως διοικητικές πράξεις της ομάδας σου.

Δυστυχώς για εσάς η «ωρίμανση σημαντικών έργων τα οποία θα βελτιώσουν την ζωή όλων μας στον Δήμο και παράλληλα θα βελτιώσουν το περιβάλλον μας περιορίζοντας και τις πάγιες δαπάνες μας…» είναι ατελής και σίγουρα κοστίζουν πολύ στους Δημότες του Ωρωπού! Αυτό αποδεικνύεται βέβαια από τις ανυπολόγιστες σε αριθμό και κόστος, απευθείας αναθέσεις που έχετε εφαρμόσει για δυο χρόνια σε γνωστούς, φίλους και ημέτερους κάνοντας μας να έχουμε χάσει το νούμερο, αλλά και τον τρόπο που επιλέγετε να πραγματοποιήσετε έναν από τους ελάχιστους ανοικτούς διαγωνισμούς, με όρους 2004!…

Κύριε Λούπη, βρισκόμαστε στο 2021, όσο δύσκολο και αν σου είναι να το πιστέψεις! Δεν μπορούμε να σε κατηγορήσουμε για το βασικό έλλειμμα γνώσης σου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι κάτι που δεν διδάσκετε σε κανένα πανεπιστήμιο αλλά ανακτάτε μέσα από την καθημερινή τριβή. Επειδή όμως κάποιοι προηγούνται από εσένα σε άλλους δήμους και σέβονται τα χρήματα των συνδημοτών τους, μπορούν και καθορίζουν έργα ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ και μάλιστα με προοπτική για την επομένη δεκαετία. Διάβασε τα Τεχνικά Στοιχεία μελετών που παραθέτουμε σε συγχρόνους Δήμους στην Ελλάδα που πραγματοποιούν αντίστοιχα έργα. Δεν είναι κακό…

 

 

Μια απλή αναζήτηση στο GOOGLE θα είναι χρήσιμη και κυρίως  εποικοδομητική. Σε εμάς πήρε ελάχιστο χρόνο. Κυριότερα δώσε βάση στην παρακάτω παράγραφο, που είναι η σημαντικότερη δικλείδα ασφαλείας ποιότητας και πιστοποίησης του συγκεκριμένου έργου, που συμπεριλαμβάνεται σε αντίστοιχες μελέτες δήμων, και δεν αναφέρεται πουθενά την δική σας μελέτη…

«…Υποστηρίξαμε  ότι το πάχος των 41mm είναι ακατάλληλο για το συγκεκριμένο γήπεδο. Τονίζουμε ότι όλα τα σύγχρονα γήπεδα, έχουν προδιαγραφές 6ης γενιάς, με πάχος του συνθετικού χλοοτάπητα 60mm, για πολύ συγκεκριμένους λόγους( βασικές προδιαγραφές που να συνοδεύονται με πιστοποιητικό “FIFA quality pro”  και να συνοδεύεται από έγγραφη εγγύηση του κατασκευαστή οίκου τουλάχιστον 8 ετών. Ο κατασκευαστικός οίκος του ποδοσφαιρικού τάπητα θα πρέπει να έχει σήμα “FIFA Prefered Producer”)

Μετά την πάροδο 45 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της επιφάνειας, αυτή θα πρέπει να ελεγχθεί από αδειοδοτημένο από τη FIFA εργαστήριο για να αποκτήσει πιστοποιητικό FIFA quality pro. Ο έλεγχος θα πρεπει να διενεργηθεί επί τόπου (in site test) και σε εργαστήριο (laboratory test), βάση των απαιτήσεων της FIFA όπως αυτές αποτυπώνονται στα σε εν ισχύ εγχειριδία προδιαγραφών-κανονισμών της FIFA. Αυτά ορίζει σήμερα η FIFA, στο έτος 2021, που διανύουμε!…»

SAMARA, RUSSIA – JUNE 17: Goal line technology is tested prior during the 2018 FIFA World Cup Russia group E match between Costa Rica and Serbia at Samara Arena on June 17, 2018 in Samara, Russia. (Photo by Stuart Franklin – FIFA/FIFA via Getty Images)

 

 

 

 

Καλή συνέχεια και μια συμβουλή.

«Ευτυχούντες ουκ επίστανται φέρειν…»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here