Ακόμα γελάμε…

0
563

Για τα γέλια πραγματικά!

Για άλλη μια φορά θα αναφερθούμε στον κ.Λούπη Νικόλαο και το κακό που τον διαδέχεται… Καλά ήσασταν τόσα χρόνια εκεί όπου όλοι μας γνωρίζαμε πως πίσω από την κεκαλυμμένη «ανωνυμία σας» υπήρχατε εσείς και μόνο εσείς σαν διαχειριστής, κατανοώντας εξ’ αρχής που απευθυνόμασταν! Τώρα;… Τα δώσατε τα κλειδιά, όχι μόνο σε αδόκιμους αρθρογράφους όπως τους περιγράψαμε σε προηγούμενο κείμενό μας, αλλά και «πρόθυμους επίκτητους» φιλοσόφους, σοφιστές και λαϊκιστές, που ψάχνουν ακόμα να βρουν την συχνότητα της ενημέρωσης, αλλά και τους τρόπους να προβάλλουν το «επιστημονικό έργο τους»…

 

Μάλιστα αντιλαμβανόμαστε πως σύμφωνα με τον τρόπο που επιλέγουν να επικοινωνούν με τους Δημότες μας, μάλλον μένουν συχνά από… «βενζίνη» αφού δεν καταφέρνουν να συντάσσουν ούτε ένα κείμενο την εβδομάδα!…Όσο και αν προσπαθήσουν, δεν θα τους κάνουμε διάσημους. Θέλουν τεράστιες προσπάθειες να φτάσουν την αναγνωρισιμότητα αλλά και την ποιότητα των ειδήσεων του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΩΡΩΠΟΥ.

Προσπαθήστε ίσως κάποτε καθιερωθείτε…

Φυσικά, ούτε με τον κ.Λούπη Νικόλαο είχαμε την διάθεση να ασχοληθούμε, αλλά μιας και ανέλαβε νέα καθήκοντα Εκπροσώπου του Τύπου της Δημοτικής Αρχής και γνωρίζει πολύ καλά το θέμα του τάπητα του Αυλώνα(νομίζουμε…;) ας ενημερώσει και τους νέους διαχειριστές της προπαγανδιστικής ανώνυμης σελίδας κατασκευής του, πως, η ΦΙΦΑ, ορίζει τους τρόπους και τις προδιαγραφές κατασκευής γηπέδων σχεδόν κάθε χρόνο, διότι η τεχνολογία προχωρεί μπροστά και δεν μένει πίσω όπως οι εγκέφαλοι των προστατευομένων τους στο 2004!!!, προσφέροντας νέες τεχνολογίες και αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής που σήμερα προσομοιάζουν με φυσικούς χλοοτάπητες!

Πως όμως να αντιληφθούν τις εξελίξεις και να καταφέρουν να παραδώσουν ένα έργο σύγχρονο για τις επόμενες γενεές όταν ο πρώτος στόχος είναι τα «νταραβέρια» και η επιλογή «συγκεκριμένων μειοδοτών» που προκύπτουν «φωτογραφίζοντας» τους όρους του διαγωνισμού;…  «Ψιλά γράμματα», ειδικά για τους ανενημέρωτους «νέους δόκιμους διαχειριστές» του υποστηρικτικού τους σίτε, που ακόμα ψάχνουν τον προσανατολισμό τους ανάμεσα σε αντιφάσεις, ανακρίβειες, και προσωπικές ύβρεις στον πρώην Δημάρχου Ωρωπού. Οι φόβοι τους είναι εμφανείς και πρόδηλοι, δηλώνοντάς τους συνεχώς με τα γραφόμενά τους! Δεν καταφέρνουν να μειώσουν στο παραμικρό την αξία των προκατόχων τους και το τεράστιο έργο που άφησαν παρακαταθήκη στους Δημότες του Ωρωπού, που ακόμα και σήμερα οι ίδιοι υλοποιούν…

Ενημερώστε τους επίσης να ρωτήσουν τον σημερινό Δήμαρχο Ωρωπού για τον αριθμό των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ που διενέργησε ο προκάτοχος του μιας και δυο χρόνια κομπάζει και φωτογραφίζεται στα έργα του! Νομίζουμε πως ξέρει καλυτέρα από όλους σας και όπως μαθαίνουμε του το αναγνωρίζει! (καιρός ήταν…!)

Όσον αφορά τις απορίες σας, πραγματικά είναι ακατανόητες! Το γράψαμε αλλά θα το κάνουμε ξανά για να το εμπεδώσετε. ΦΥΣΙΚΑ και είπε ΝΑΙ στην εισήγηση για τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου στον Αυλώνα, στην απλή εισήγηση με την περιληπτική τεχνική περιγραφή στα όρια της εισήγησης που παρουσιάστηκε στην Οικονομική Επιτροπή. Πάγια επιλογή καθώς και δέσμευσή του, θα αποφασίζει ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ, όπως υποσχέθηκε στους πολίτες του Ωρωπού, για έργα από όπου και αν προέρχονται(εν αντιθέσει με τον σημερινό Δήμαρχο Ωρωπού που όχι μόνο τα αρνούνταν, αλλά κατέφευγε και σε κάθε αρχή για να τα καταγγέλλει με χαρακτηριστική ευκολία και μάλιστα χωρίς κανένα αποτέλεσμα!…).

Όταν όμως μετά από ημέρες «ανέβηκε» η λεπτομερής αναλυτική Τεχνική Περιγραφή και οι Όροι της μελέτης καθώς και του διαγωνισμού και φάνηκαν οι «ύποπτες» και κατευθυνόμενες μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής για την ποιότητα του ξεπερασμένου από χρόνια χλοοτάπητα, τότε ενημέρωσε και τους Δημότες του Ωρωπού, όπως ήταν υποχρεωμένος.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!…

Υ.Γ 1: καλό είναι και το χιούμορ στην ζωή μας! μην μας δικάζετε τόσο εύκολα. Άλλωστε που να φτάσουμε το δικό σας φιλοσοφικό επίπεδο.

Υ.Γ 2: Φροντίστε να μην «μένετε από βενζίνη», τόσο συχνά! Η «επιστημονική» γραφή σας αποτελεί έμπνευση για εμάς και δίνει κίνητρα να ασχολούμαστε με τις τερατουργίες του συνδυασμού σας.

Υ.Γ 3: Νομίζουμε πως είναι παντελώς αβάσιμο να ασχοληθούμε με τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ… δεν νομίζετε;

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Όστις λέγειν μεν εύ, τα δ’ έργ’ εφ’ οίς λέγει αισχρ’ εστί, τούτου το σοφόν ουκ αινώ ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here