Ψεύδος και κοροϊδία!..

0
595

Για άλλη μια φορά καταφέραμε να «αφυπνίσουμε» την Δημοτική Αρχή. Με την αναδημοσίευση περσινού άρθρου μας σχετικά με τις Δομές της Μαλακάσας, ενθυμούμενοι τα τραγικά γεγονότα με τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής και τα «ευτράπελα» που διαδραματίστηκαν με την εμπλοκή με τα ΜΑΤ, και τον προπηλακισμό τους…

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

Απολύτως τίποτα δεν έχει πράξει η δημοτική αρχή και οι εκλεγμένοι δημοτικοί παράγοντες, και ειδικότερα αυτοί που κατάγονται από την περιοχή της Μαλακάσας και του Αυλώνα, που έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο προεκλογικά, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στους κατοίκους καλλιεργώντας φρούδες ελπίδες…

Απόδειξη των όσων γράφουμε και έχουμε καταγράψει κατά καιρούς, η χθεσινή επιστολή που ανάρτησε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Λίτσας Κωνσταντίνος, ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!…, τεκμηριώνοντας τα συμπεράσματα μας πως για άλλη μια φορά, τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις.

Πραγματικά αψυχολόγητη η χθεσινή επιστολή-διάβημα του κ. Λίτσα Κωνσταντίνου(Αντιδημάρχου)  και Λίτσα Σπύρου(Προέδρου της Κοινότητας) προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και λοιπούς φορείς.

Εξαιρώντας τόσο τον Δήμαρχο Ωρωπού, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο στην ολότητά του, διαμαρτύρονται λέει, για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις δυο δομές της Μαλακάσας και ειδικότερα στην δεύτερη που δημιουργήθηκε και κατασκευάστηκε επι των ημερών τους…(διαβάστε παρακάτω όλη την επιστολή).

 

 

 

 

 

Με πάσα ειλικρίνεια, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τον σκοπό της παρακάτω επιστολής. Το ότι η επιστολή συντάχθηκε και κοινοποιήθηκε από την κοινότητα της Μαλακάσας, καταδεικνύει την διαφορετική προσέγγιση του θέματος από τον Δήμαρχο και την διοικητική του ομάδα?

Υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ τους, σχετικά με τις όποιες αντιδράσεις?

Όταν το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής χρηματοδότησε με πάνω από ένα 1.000.000€ έργα «ανταποδοτικά» για τις περιοχές των φιλοξενουμένων, δεν είδαμε καμία τέτοια αντίδραση! Με χαρά αποδεχτήκαν την χρηματοδότηση για ανακατασκευή και δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή «ξεχνώντας» τον πραγματικό σκοπό της.

Και σήμερα, μετά από κάποια σχετική πίεση που δημιούργησε το σίτε μας για το θέμα «ανακαλύφθηκε» ο λόγος να συνταχθεί αυτή η επιστολή που μοιάζει περισσότερο με κοροϊδία και εμπαιγμό, εξαιρώντας μάλιστα όλους τους φορείς που έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την απομάκρυνση των μεταναστών, αλλά και των πολιτών που διαμένουν μόνιμα  στην Μαλακάσας.

Για τα γέλια, πραγματικά!

Απόλυτα δικαιολογημένες οι αντιδράσεις των συνδημοτών μας που διαβάζουμε κάτω από την ανάρτηση της επιστολής, στο προσωπικό ιστολόγο του κ. Λίτσα.

Το γράψαμε πέρσι, το αναδημοσιεύσαμε χθες, το επισημαίνουμε και σήμερα. Το μεταναστευτικό ζήτημα θα απασχολήσει την περιοχή τα επόμενα 30 χρόνια! Ειδικότερα όταν την διαχείριση του, αναλαμβάνουν άνθρωποι με μοναδικό σκοπό την προσωπική ανάδειξη, το πρόσκαιρο πολιτικό όφελος και την ανεύρεση εφήμερων πολιτικών-κομματικών διασυνδέσεων για την εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπιμοτήτων.

ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2021…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here