ΣΜΑ στον ΑΥΛΩΝΑ? Ακόμα περιμένουμε ενημέρωση για την χωροθέτηση του ΝΕΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ….

0
430

Επανερχόμαστε στο μεγάλο θέμα που απασχολεί σήμερα την μεγαλύτερη μερίδα συνδημοτών μας, αυτό της κατασκευής ΣΜΑ(Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων).

Μάταια, σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση με συνεχείς ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο Ωρωπού, προσπάθησε να μάθει την θέση(χωροθέτηση) της νέας δομής, πριν την έναρξη του ΔΣ(ανακοινώσεις) που έγινε την προηγουμένη Παρασκευή. Κανένας από την Δημοτική Αρχή, δεν ανέφερε το παραμικρό για το θέμα, επιτείνοντας τον πέπλο μυστηρίου και τις εύλογες απορίες των συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Στο θέατρο αυτό του παράλογου, ανέλαβε να διαδραματίσει ρόλο ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Λίτσας Κωνσταντίνος. Συνεχίζοντας την παράξενη και τουλάχιστον ύποπτη ρητορική του Δήμαρχου, ενημερώνοντας πως η χωροθέτηση αφορά σημείο που είχε ο ίδιος προτείνει(υποδείξει) την περίοδο 2010, που υπήρξε αρχηγός της αντιπολιτευτικής πτέρυγας με Δήμαρχο τον κ.Οικονομάκο Γιάννη.

Πραγματικά κανένας δεν κατάλαβε τα λεγόμενα και την όποια τοποθέτηση του, ακόμα και οι άνθρωποι που υπήρξαν τότε συνοδοιπόροι του!

Εμείς σήμερα παρουσιάζουμε μια φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος πριν μια εβδομάδα περίπου(17 ΙΟΥΝΙΟΥ) από την Δημοτική Ενότητα του Αυλώνα και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Σκεφτήκαμε πως ίσως αυτή η φωτογραφία είναι σημειολογική και ίσως να αφορά την νέα θέση του ΣΜΑ.

Όσο «αυθαίρετη» και εάν είναι η σκέψη και ο συλλογισμός μας, από την στιγμή που δεν αποκαλύπτουν την χωροθέτηση, έχουμε κάθε δικαίωμα να προβαίνουμε σε διάφορα συμπεράσματα, ειδικά για ένα έργο που όπως ενημερωθήκαμε από Επίσημο Δελτίο Τύπου την προηγουμένη εβδομάδα, χρηματοδοτήθηκε και άρα ολοκληρώθηκε και η Περιβαλλοντική Μελέτη.

Όσο και εάν θέλει η Δημοτική Αρχή να υποκρύπτει την χωροθέτηση, για λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν, τόσο οι Δημότες θα φαντάζονται ύποπτες μεθοδεύσεις και αδιαφανείς διεργασίες, όπου θα στοιχίσουν αφάνταστα και ιδιαίτερα σε «πολιτικό κόστος».

Η ημέρα της «αποκάλυψης» δεν θα αργήσει να έρθει και τότε θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε τις πολιτικές θέσεις των σημερινών πρωταγωνιστών κατά το παρελθόν από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Πύρινους διαλόγους με έντονες αντιπαραθέσεις ειδικά κατά την προηγουμένη θητεία τους.

Απλά στις προτάσεις των προηγουμένων Δημοτικών Αρχών (Οικονομάκου και Ρούσση) που αφορούσαν την εγκεκριμένη και αδειοδοτημενη θέση στο ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, σταθερά ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ και ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ την κατασκευή του.

Σήμερα? Κανένας δεν γνωρίζει…

Σύντομα όμως θα το μάθουμε και αυτό!..

SONY DSC Processed with VSCO with 6 preset

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here