ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σκάλας Ωρωπού Ν.Παλατίων

0
506

Σε απόγνωση βρίσκεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  1ου ∆ηµοτικού Σχολείου Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων, μετά από άκαρπη συνεχή επικοινωνία με τον Προέδρο της Α’Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.Λούπη Νικόλαο. Κανένας πλέον δεν μπορεί να βεβαιώσει την ασφαλή διαμονή των μαθητών, εντός του σχολικού συγκροτήματος μετά τα προβλήματα στατικότητας που επιβεβαιωθήκαν σε πτέρυγα του κτηρίου κατά την προηγουμένη χρονιά.

Μετά την δημόσια ανάδειξη του προβλήματος πέρυσι(με το σχετικό αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ του Συλλόγου), αναδεικνύοντας την χαρακτηριστική αδιαφορία των στελεχών της Δημοτικής Αρχής με την παροιμιώδη καθυστέρηση, συνεργείο μηχανικών της ΚΤΥΠ επισκέφτηκε και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις όπου απεφάνθη την άμεση επισκευή και συντήρηση του κτηρίου.

 

Έκτοτε, καμία διορθωτική ενέργεια δεν έγινε με αποτέλεσμα τα σοβαρά προβλήματα να παραμένουν και την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλείται την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 19.00 έκτακτη συνάντηση στο προαύλιο του σχολείου για ενημέρωση των γονέων και διδασκόντων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σκάλας Ωρωπού Ν.Παλατίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκ. Ωρωπού & Ν. Παλατίων καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου μας σε έκτακτη συνάντηση

την Κυριακή 5 Σεπτέμβρη και ώρα 19:00 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Θα συζητηθεί το πολύ σοβαρό θέμα της καθίζησης του κεντρικού κτιρίου του σχολείου μας και οι συνέπειες που θα έχει η κατάσταση αυτή στην λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Συλλόγου Διδασκόντων.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Συλλόγου.

στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Θα συζητηθεί το πολύ σοβαρό θέμα της καθίζησης του κεντρικού κτιρίου του σχολείου μας και οι συνέπειες που θα έχει η κατάσταση αυτή στην λειτουργία της σχολικής μονάδας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here