Απειλές, βρισιές, προπηλακισμοί, μπουνιές, κλωτσιές. Το νέο αφήγημα της Δημοτικής Παράταξης…

0
693

Από που να αρχίσεις και με τι να τελειώσεις, μαθαίνοντας όλα αυτά που γίνονται εντός της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού!

Την κατάλληλη «πάσα» μας έδωσαν για άλλη μια φορά η «συντακτική επιτροπή» του εξαρτημένου φερέφωνου του Δημάρχου, «OROPOS VOICE», προσπαθώντας να δημιουργήσει “σκόνη” σχετικά με την επιβαλλομένη αργία του κ. Θωμά Ρούσση, για διοικητικές πράξεις του προκάτοχου του κ.Γιάννη Οικονομάκου και ειδικότερα για ένα θέμα που με τις παρεμβάσεις τόσο του ιδίου αλλά και άλλων συναδέλφων του κατά την θητεία του από τα έδρανα της αντιπολίτευσης τότε, «έσωσαν» τον Δήμο Ωρωπού από μια άνευ προηγουμένου αλόγιστη δαπάνη από προμηθευτές «επιλογών αμφιβόλου ποιότητας». Ένα θέμα που είχε απασχολήσει έντονα την Δημοτική Θητεία 2010-2014, όπου επιλύθηκε στις δικαστικές αίθουσες, ευτυχώς με θετικό πρόσημο για τον οργανισμό, γλυτώνοντας χιλιάδες ευρώ για τα ταμεία του.

Το θέμα των ημερών όμως, δεν είναι άλλο από τις «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές» δυο Αντιδημάρχων και μέχρι χθες συνεργατών της Δημοτικής Αρχής, όπου πιάστηκαν στα χέρια μέσα στον κεντρικό δρόμο του Χαλκουτσίου. Ασύλληπτες σκηνές «δράσεις» με βρισιές, κλωτσιές, μπουνιές αίματα και σύμφωνα με κάποιες άλλες μαρτυρίες, ακόμα και απειλές με υπηρεσιακό περίστροφο!..

Οι πληροφορίες μας λένε πως σήμερα, υποβάλλονται μηνήσεις εκατέρωθεν, στο αστυνομικό τμήμα του Ωρωπού, εφόσον ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος δεν μπόρεσε να κατευνάσει τα πνεύματα, φέροντας τον σε πραγματική απόγνωση.

Τι να πούμε εμείς, τι να πει ο κόσμος, τι να πουν αυτοί που εμπιστευτήκαν αυτούς τους ανθρώπους για να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους. Ντροπή και μόνο ντροπή προκαλούν αυτές οι πρωτόγνωρες εικόνες με δυο ανθρώπους άνω των 50 χρόνων και κορυφαίες θέσεις διοίκησης που προκριθήκαν πρωτίστως από τον Δήμαρχο και κατ’ επέκταση από τους δημότες του Ωρωπού, να κυλιούνται στο δρόμο, ματωμένοι, δαρμένοι, σε δημόσια θέα, λίγο μετά την λήξη της Κυριακάτικης Λειτουργίας του ιερού Ναού Χαλκουτσίου…

Απίστευτες σκηνές, που υπενθυμίζουν όλα αυτά που γράφουμε κατά καιρούς σχετικά με τις σχέσεις των συνεργατών εντός της Δημοτικής ομάδας.

Αποσβολωμένος και ανίκανος ο Δήμαρχος Ωρωπού παρακολουθεί τις εξελίξεις των συνεργατών του, που παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας αμφισβήτησης και άρνησης των επιλογών του, αλλά και των φοβικών επιλογών και αποφάσεων που τροφοδοτούν καθημερινά εκρήξεις και απείθειες. Ούτε η αρχική κλειστή ομάδα των τεσσάρων στελεχών του πλέον, δεν μπορεί να προκρίνει λύσεις με μερικούς από αυτούς μάλιστα να αδιαφορούν επιδεικτικά για τα γενόμενα εντός του συνδυασμού και να απέχουν εντυπωσιακά από τις επιζήμιες αυτές καταστάσεις.

Ο έλεγχος έχει χαθεί από τον Δήμαρχο Ωρωπού, αρχής γενομένης από την στήριξη στο πρόσωπο του κ. Δήμα Ιωάννη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Αφίδνες και Ιπποκράτειο Πολιτεία και την εκκωφαντική απουσία του στο Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής. Η «πρώτη ηχηρή φάπα» στις επιχειρησιακές επιλογές του, ακολουθώντας τις παλινωδίες των γεγονότων της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ» και το βέρτικο που συνεπήρε όλα τα ετοιμοπόλεμα στελέχη της διοίκησης, με δρόμους αποκλεισμένους για μια εβδομάδα και απαγόρευση της πρόσβασης σε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό για ημέρες.

Σήμερα «παίζουν ξύλο» τα πρωτοκλασάτα στελέχη του μέσα στο δρόμο, εκθέτοντας τον ίδιο και αναδεικνύοντας την πρωτοφανή φαυλότητα που επικρατεί στην δημοτική ομάδα.

Για το αύριο, κανένας δεν είναι σίγουρος. Μας έχουν συνηθίσει σε καταστάσεις που ούτε εμείς δεν καταφέραμε να προβλέψουμε, από τότε που ακόμα πάλευαν να αγκιστρωθούν στην εξουσία. Η Βαβέλ καταρρέει καθημερινά και ο γκρεμός δεν έχει τέλος. Αναλογιστείτε τι έχει να γίνει όταν σε λίγες ημέρες θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει κάποια στελέχη του σε θέσεις διοίκησης και να ορίσει εκ νέου Αντιδημάρχους και Προέδρους Νομικών Προσώπων. Η καταληκτική ημερομηνία είναι 7 Νοεμβρίου και όπως αντιλαμβανόμαστε οι «διαδικασίες» έχουν ανοίξει.

Το μόνο βέβαιο είναι πως, θα γελάσουμε πολύ και θα έχουμε να γράφουμε ακόμα περισσότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here