Απίστευτες αποφάσεις, απίστευτες αναθέσεις, απίστευτη μπάζα…

0
536

Ήταν μόλις 15 Ιουλίου, όταν με Δελτίο Τύπου ο Δήμος Ωρωπού ανακοίνωνε την αναστολή των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, λόγω της πανδημίας και των μέτρων κατά του COVID-19 και της μετάλλαξης Δ,  που ίσχυαν στην πατρίδα μας εκείνη την εποχή.

Η Δημοτική Αρχή, προσηλωμένη στην «απόλυτη προτεραιότητα και στη προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ανέστελλε τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις έως νεωτερας και μάλιστα με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου…»

Πρώτιστο καθήκον και υποχρέωσή(τους), ήταν να προστατέψουν με το καλύτερο τρόπο τους πολίτες και την Δημόσια Υγεία, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν…

Δεν δείχνουν όμως την ίδια μέριμνα και ευαισθησία για την προστασία του δημόσιου-δημοτικού χρήματος και την κατασπατάλησή του, που αφειδώς μοιράζουν σε συγκεκριμένους ανθρώπους, υποστηρικτές και υποψηφίους τους κατά τις πρόσφατες εκλογές και μάλιστα κατά παράβαση των αποφάσεων που πήραν μόλις προ διμήνου.

Το αστρονομικό ποσό των 30.000ε δαπανηθήκαν για εκδηλώσεις που τελικά έγιναν ή δεν έγιναν, αλλά σίγουρα πληρωθήκαν και με το παραπάνω.

 

 

 

 

Παρακαλούμε όποιους από τους πολίτες παρευρεθήκαν σε οποιαδήποτε εκδήλωση του καλοκαιριού, να επικοινωνήσουν μαζί μας, μήπως και τελικά κάνουμε τόσο λάθος και δεν καταφέραμε να παρακολουθήσουμε από κοντά το «πλουραλιστικό καλοκαίρι» όπως το περιέγραφαν και μάλιστα σε όλες τις ενότητες του Δήμου Ωρωπού, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν…

ΟΧΙ… μην βιαστούν μερικοί και αναφέρουν πως οι εκδηλώσεις στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο μήνα, συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το «πακέτο».

Άλλος λογαριασμός, διαφορετικοί κωδικοί, άλλες αναθέσεις, άλλος φορέας!

Το μόνο ίδιο υπήρξε η ανάδοχος, που φέρει την αποκλειστικότητα σε τέτοιου είδους αναθέσεις περί ηχητικών καλύψεων, τα τελευταία δυο χρόνια.

 

 

 

 

Σύντομα θα αναφερθούμε και σε αυτά, συνυπολογίζοντας τους λογαριασμούς και αποδεικνύοντας πως τελικά, λεφτά υπάρχουν και μάλιστα πολλά, αρκεί να ξέρεις να τα ανακαλύπτεις και να τα διοχετεύεις πάντα στους ίδιους ανθρώπους με τις γνωστές προθέσεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here