Επικροτώντας τις ανάρμοστες συμπεριφορές…

0
548

Πλήρη κάλυψη παρείχε ο Δήμαρχος Ωρωπού κ.Γιασημάκης Γιώργος στον Αντιδήμαρχο Καπανδριτίου κ.Ντάση Μιχάλη, σχετικά με τα θλιβερά γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας την προηγουμένη εβδομάδα στην Κοινότητα Καπανδριτίου.

Να θυμίσουμε πως, για ακόμα μια φορά ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ.Ντάσης Μιχάλης, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει και να επιβάλλει το αντιπολιτευτικό του μένος, αλλά και την προσωπική δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο της κ.Ντάση Μαρίας, Προέδρου της Κοινότητας.

Με πράξεις επιβολής πέρα από κάθε λογική, κατάφερε αποκλεισμό στους χώρους όπου εργάζεται η Προέδρος και προσπαθεί να παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες στους συνδημότες μας. Ο Αντιδήμαρχος, για ακόμα μια φορά,  προσπαθεί με αλόγιστες και γελοίες πράξεις να παρακωλύει κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή, όπως και αναδείχτηκε την προηγουμένη εβδομάδα.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και σε ερώτηση που κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Βελτανιώτης Δημήτρης προς τον Δήμαρχο Ωρωπού εξιστορώντας τα γεγονότα(αποδεδειγμένα με φωτογραφικό υλικό), φάνηκε πως ο κ.Γιασημάκης όχι μόνο γνώριζε τα γεγονότα, αλλά μάλιστα τα επικροτεί με την στάση του! Δήλωσε μάλιστα πως νοιώθει και υπερήφανος για τα στελέχη και τις πράξεις τους, αγνοώντας επιδεικτικά την λαϊκή ετυμηγορία της Ενότητας Καπανδριτίου και την ξεκάθαρη εντολή των κατοίκων της, να αναδείξουν την Προέδρο σαν πρώτη επιλογή τους με τεράστια διαφορά, έναντι του στελέχους του.

Τέτοιου είδους παρεμβάσεις αλλά και άμετρες παρεμβατικές λογικές, έχουν οδηγήσει τον λαό του Καπανδριτίου, σε μια άνευ προηγουμένου απέχθεια προς το πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής. Είναι ενδεικτικό πως οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν μια πρωτοφανή δυσαρέσκεια στο πρόσωπο των πολιτικών εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, σε καθημερινή πλέον βάση! Η περίοδος χάριτος έχει περάσει μαζί με το ήμισυ της θητείας τους και πλέον η κοινωνία βράζει με τις αποφάσεις, αλλά και την ανεκδιήγητη ανικανότητα που δοκιμάζει από τα τοπικά στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Είναι θέμα χρόνου η δυσαρέσκεια να μεταμορφωθεί σε λαϊκή οργή και η αφορμές δίνονται καθημερινά. Αποτελεί κοινό μυστικό στον πολιτικό κόσμο πως έχει διαμορφωθεί μια εκρηκτική κατάσταση που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί στο μέλλον και μάλιστα όταν εμμονικά ο Δήμαρχος Ωρωπού επιμένει να στηρίζει αλλά και να παρέχει ασυλία στις επιλογές του.

Κρίμα για μια από τις πιο πολυπληθείς, οργανωμένες, όμορφες αλλά και με τεράστιες ανάγκες, ενότητες του Δήμου Ωρωπού.

Ακολουθεί ανάρτηση του κ.Βελτανιώτη Δημήτρη…

«…Μετά τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έπεσαν οι μάσκες…

Ο κ. Δήμαρχος περίτρανα διακήρυξε τη μεγάλη περηφάνια του για τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους και ειδικότερα για τον Αντιδήμαρχο Καπανδριτίου και την απεριόριστη συναίνεσή του για τις ενέργειες του.

Μόνο, που προτού εκφράσει τη μεγάλη του περηφάνια και αποδοχή, δεν σκέφτηκε ότι οι ενέργειες του εν λόγω Αντιδημάρχου προσβάλλουν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους δημότες Καπανδριτίου που εξέλεξαν το Συμβούλιο της Κοινότητας.

Το μόνο που κατάφερε ο κ. Γιασημάκης με αυτή την έκρηξη αφοσίωσης προς τον κ. Ντάση είναι ότι επιβεβαίωσε, ξεκάθαρα, ότι οι κατ’ εξακολούθηση παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες του Αντιδημάρχου, με σκοπό να υποβαθμίσουν το Συμβούλιο της Κοινότητας Καπανδριτίου, όχι μόνο εγκρίνονται από τον Δήμαρχο, αλλά στην πραγματικότητα είναι προϊόν των δικών του εντολών και του τρόπου με τον οποίο νομίζει ότι εκδικείται μια ολόκληρη Κοινότητα, επειδή δεν τον στήριξε στις εκλογές. Να του υπενθυμίσω, όμως, ότι η προεκλογική περίοδος έχει λήξει προ πολλού και τέτοιες εκδικητικές συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πρόοδο και την ευημερία του τόπου…»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here